event-357260 event-357260

Teatteri ja ooppera

Lakritsi- & Salmiakkifestivaalit 2024


Järjestäjä:Wanha Satama
Paikka:Wanha Satama
Osoite:Pikku Satamakatu 3-5
00161 Helsinki
Pääsymaksu:alk.18

Lähde:Tiketti

Lakritsi- & Salmiakkifestivaalit 2024

Tervetuloa Lakritsi- & Salmiakkifestivaaleille 2024!

Lakritsi- & Salmiakkifestivaaleilla ylistämme yhdessä maukasta mustaa kultaa. Festivaaleilla kävijät saavat kokea lakritsia monella eri tavalla. Makeana, suolaisena, suklaan kera ja mausteena ruoanlaitossa ja leipomisessa. Maistellen, oppien lisää lakritsista ja löytäen uusia suosikkeja.

Suomen ensimmäiset Lakritsifestivaalit järjestettiin vuonna 2014 ja tänä vuonna vietämme kymmenvuotisjuhlaamme. Tänä vuonna pääsee nauttimaan herkullisista makuelämyksistä ja jännittävistä tapahtumista Lakritsi– & Salmiakkifestivaaleilla ja koska juhlimme tasavuosia ainutlaatuisia lakritsielämyksiä on luvassa!
Tervetuloa lakritsi- ja salmiakkimailmaamme!

26-27. lokakuuta 2024 Helsingissä vietämme 10-vuotisjuhlaamme jälleen Wanhassa Satamassa!

Lakritsi- & Salmiakkifestivaalit ovat vuotuinen tapahtuma joka on saavuttanut suuren suosion kaikkien lakritsin ystävien keskuudessa. Festivaalin järjestää Tuija Räsänen, joka perusti vuonna 2009 Tukholmaan vuotuisen Lakritsifestivaalin, josta on tullut huippusuosittu. Tervetuloa suosittuun tapahtumaamme!

Aukioloajat ovat lauantai 10–18 ja sunnuntai 10-16.

Tämän vuoden festivaali tarjoaa myös runsaasti tietoa lakritsista täyteen pakatun ohjelman muodossa, josta löytyy muun muassa lakritsimaistiaisia, kasvomaalauksia sekä lakritsiteemaisia viininmaistajaisia, joissa kahden maailman parhaat puolet kohtaavat. Lue lisää kotisivuiltamme.

Kehoitamme kävijöitämme olemaan varovaisia henkilöitä kohtaan jotka sanovat myyvänsä lippuja some-sivuillamme. Nämä ovat huijareita. Liput ovelta tai Tiketin kautta. Naulakko sisältyy lipun hintaan.

Facebook | Instagram



Alle 7-vuotiaat lapset pääsevät festivaalille huoltajan seurassa maksutta.

Eteispalvelumaksu sisältyy lipun hintaan.

***

Esteettömyystiedot:
Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi avustettavan kanssa samalla lipulla: kyllä
Tapahtumaan on esteetön pääsy pyörätuolilla: kyllä
Tapahtumapaikalla on esteetön WC: kyllä

Kommentoi tapahtumaa (0)