event-365586 event-365586

Musiikki, Tanssi, Kurssit

Nykytanssi tutuksi: Tanssi-improooo!


Järjestäjä:Liisa Pentti +Co
Paikka:Maijansali, Oodi keskustakirjasto
Osoite:Töölönlahdenkatu 4
00100 Helsinki
Pääsymaksu:
Lähde:Tapahtumainfo

Nykytanssi tutuksi: Tanssi-improooo!

Liisa Pentti +Co järjestää Oodin Maijansalissa lauantaina 16.11.2024 klo 12-18 kaikille avoimen tanssi-ja musiikki-improvisaatiopäivän, johon yleisöllä on vapaa pääsy. Tapahtumassa pidetään työpajat musiikki- ja tanssi-improvisaatiosta ja nähdään esityksiä sekä nuorilta tekijöiltä että vanhoilta konkareilta tanssin ja musiikin saralta. Esiintyjäjoukko koostuu yhdestätoista kansainvälisesti työskentelevästä tanssijasta ja muusikosta, jotka nähdään lavalla eri kokoonpanoissa: Giorgio Convertito, Sybrig Dokter (NL/SE), Emma Kerttula, Jukka Kääriäinen, Troels Strange Lorenzen, Libero Mureddu, Corinne Mustonen, Nelia Naumanen, Liisa Pentti, Paul Pignon (UK/SE), Satu Rekola.

Kaikille avoin tapahtuma on osa Liisa Pentti + Co:n jokavuotista Oodissa järjestettävää Nykytanssi tutuksi- sarjaa, sekä Liikkeellä Marraskuussa -festivaalinFocus on the Local Landscape – Paikallisjälkiä-ohjelmaa.


Aika: lauantai 16.11. klo 12-18

Paikka: Maijansali, Oodi, Helsinki

Liput: ilmaistapahtuma

Esteettömyys: Maijansali on täysin esteetön, poikkeuksena nouseva katsomo. Tilassa on kuitenkin useita esteettömiä istumapaikkoja katsomon edessä.Lisää Oodin esteettömyydestä


Tapahtuman aikataulu

Klo 12 Musiikki-improvisaatiotyöpaja (45 min)
Työpajan vetää kitaristi ja äänitaiteilija Jukka Kääriäinen. Workshopissa sukelletaan improvisointiin ryhmässä: millä tavalla vuorovaikutus toimii improvisoidessa yhdessä muiden kanssa? Osallistujalla olisi hyvä olla pientä kokemusta soittimestaan ja soitin mukana. Työpajan kielet: suomi ja tarpeen tullen englanti.

Ilmoittaudu ennakkoon:info@liisapentti.com Viestin otsikko: Ilmoittautuminen musiikkityöpajaan


Klo 13 Tanssi-improvisaatiotyöpaja (45 min)
Työpajassa tutustutaan erilaisiin elementteihin ja tehtäviin, joille tanssi-improvisaatio voi pohjautua. Työpajan vetää koreografi ja tanssija Liisa Pentti. Voit osallistua työpajaan, vaikka sinulla ei olisi kokemusta tanssista. Mukaan tarvitset ainoastaan mukavat vaatteet ja kiinnostuksen liikettä ja improvisaatiota kohtaan. Erilaiset kehot ja liikkumisen tavat ovat tervetulleita.Työpajan kielet: suomi, tarpeen tullen ruotsi ja englanti.

Ilmoittaudu ennakkoon:info@liisapentti.com Viestin otsikko: Ilmoittautuminen tanssityöpajaan


Klo 14.30-17.45 Esitysohjelma

Klo 14.30 Nelia Naumanen ja Emma Kerttula
Klo 15.00 Libero Mureddu ja Giorgio Convertito
Klo 15.30 Satu Rekola, Corinne Mustonen, Meeri Lempiäinen

Väliaika

16.10 Liisa Pentti, Sybrig Dokter, Troels Lorenzen, Paul Pignon, Jukka Kääriäinen
16.40 Paul Pignon, Jukka Kääriäinen, Libero Mureddu, Troels Lorenzen
17.10 Sybrig Dokter, Emma Kerttula, Corinne Mustonen, Nelia Naumanen, Liisa Pentti ja Satu Rekola, Paul Pignon, Jukka Kääriäinen, Libero Mureddu, Troels Lorenzen

Aikataulu on suuntaa antava. Jokaisen esityksen välissä on tauko, jolloin salista voi poistua tai tulla sisään: voit katsoa vaikka koko ohjelman alusta loppuun, tai piipahtaa sisään yhteen esitykseen.


Kommentoi tapahtumaa (0)