event-357107 event-357107

Musiikki

Sepikka


Järjestäjä:Nirvana Bar & Live Club
Paikka:Nirvana Bar & Live Club
Osoite:Humalistonkatu 8
20100 Turku
Pääsymaksu:alk.13

Lähde:Tiketti

Sepikka

SEPIKKA: VÄHÄN KUITENKIN RAKKAUDELLA – VIIMEISET KEIKAT ENNEN KEIKKATAUKOA

Ylistäviä arvioita toisella albumillaan kerännyt Sepikka keikkailee Turun Nirvanassa 15.11. Illan avaa dreampop-uutuus Lohtu.

Sepikka-artistinimen takana on 2021 julkaistun debyyttialbuminsa myötä lukuisia palkintoja ja ehdokkuuksia kahminut Joni Seppänen. Artistin omaleimaisessa maailmassa samaistutaan eläimiin, ylistetään ystävyyttä ja tehdään tarkkanäköisiä havaintoja ihmisistä ja ajastamme. Vahvana pohjavireenä on turhautuminen yhteiskunnan tehokkuusajatteluun ja luonnon hyväksikäyttämiseen.

Sepikan debyyttialbumi En kestä kylmää lailla ahvenen (2021) palkittiin Indie Awards -gaalassa vuoden albumina, minkä lisäksi Soundi-lehti valitsi Sepikan vuoden tulokkaaksi ja Emma-gaalastakin irtosi kaksi ehdokkuutta. Debyytti oli lisäksi ehdolla arvostetun pohjoismaisen Nordic Music Prizen saajaksi. Sepikka julkaisi odotetun toisen studioalbuminsa ”Ei koskaan rakkaudella” helmikuussa 2024, joka sai osakseen ylistäviä arvioita.

Lohtu on helsinkiläinen dream- ja lohtupop-yhtye. Bändin musiikkion rajua ja pehmeää, ja siinä yhdistyvät kaihoisat sanoitukset ja lohdulliset melodiat. Lohtu on ääniä ja viestejä ympäristöstä ja kaupungista, yksinäisyydestä ja yhdessäolosta.

Esikois-EP:nsä Talvipuutarha toukokuussa 2024 julkaissut yhtye on herättänyt paljon kiinnostusta eri medioissa, joissa yhtyettä on suositeltu seuraamaan tiukasti tulevat vuodet. Yhtyeen jäsenet ovat tuttuja myös mm. yhtyeistä The Scenes, Rohkeat kuvat, Cyril Awakens ja Get In. Lohtu on halaus sielulle.

Sepikka

Lohtu

---

Nirvana Bar & Live Club
Facebook
Instagram



Liput ovelta 15 €, mikäli jäljellä.

Kommentoi tapahtumaa (0)