event-357779 event-357779

Tanssi

Suojelija


Järjestäjä:Cirko - Uuden Sirkuksen Keskus
Paikka:Cirko - Uuden Sirkuksen Keskus
Osoite:Kaasutehtaankatu 1 (rak. 8)
00540 Helsinki
Pääsymaksu:alk.33

Lähde:Tiketti

Suojelija

Suojelija

Kädellinen-kädetön, jalkainen-jalaton, päinen-aistiva.

Suojelija-nykytanssiteoksessa minän ja maailman ero on vähemmän jyrkkä kuin mihin olemme tottuneet. Teos näkee minuuden osana maailmaa, jossa ihmisen tulisi liittyä monilajiseen maailmaan uteliaalla, ymmärtävällä, arvostavalla ja yhteistä maailmaa luovalla tavalla. Tunteminen, aistiminen ja elollinen olemassa oleminen on kaikkien lajien tasa-arvoinen etuoikeus.

Suojelija-teos purkaa dualismeja ja haluaa korostaa havaintoja, kokemuksia ja aistitietoa tiedonlähteenä, jottei ihminen typistyisi pelkäksi ”pääistyneeksi” rationaaliseksi olennoksi ja mieleksi vailla ruumista. Teoksen viisi tanssijaa ja viulisti luovat näyttämölle avoimen ihmettelyn kautta syntyvää ruumiillista kulttuuria.

Monikerroksellinen teos muodostaa näyttämölle monilajisia ja moninaisia polkuja, joissa päätökset, sattumat ja odottamattomat kokemukset ja uudet valinnat voivat johtaa eri poluille tai muodostaa uusia polkuja. Millaisia elämänpolkuja ja jälkiä me yksin ja yhdessä ajan mittaan tähän maapalloon muodostamme? Ja olisiko meidän mahdollista kokea muu ympärillämme oleva elollinen muunakin kuin pelkkänä resurssina?

FacebookInstagram



Showtime 19:00.
Liput ovelta, jos jäljellä.

***

Esteettömyystiedot:
Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi avustettavan kanssa samalla lipulla: kyllä
Tapahtumaan on esteetön pääsy pyörätuolilla: kyllä
Tapahtumapaikalla on esteetön WC: kyllä
Pyörätuolia käyttävää tai erityistä avustusta tarvitsevaa asiakasta pyydetään olemaan etukäteen yhteydessä sujuvan sisäänpääsyn varmistamiseksi: kyllä. info@tsuumi.com, 044 745 4454

Kommentoi tapahtumaa (0)