event-355562 event-355562

Musiikki, Messut ja markkinat

We Jazz 2024


Järjestäjä:Helsinki
Paikka:Helsinki
Osoite:
Pääsymaksu:
Lähde:Tiketti

We Jazz 2024

WE JAZZ 2024

la 23.11. – la 3.11.2024 / Helsinki

Järjestyksessään yhdestoista We Jazz -festivaali huipentaa musiikkivuoden ja tarjoaa iloa vuoden pimeimpään aikaan 23.11.–30.11. Jazztähdet meiltä ja muualta kohtaavat Helsingissä tapahtumassa, jota usein syystäkin kutsutaan "installaatioksi" ja "utopiaksi". Monia jazzin eri tyylisuuntia heijastelevat konsertit järjestetään toinen toistaan elämyksellisimmissä ja usein varsin yllättävissäkin tiloissa. Tätä on paras jazz juuri nyt.

Ohjelmisto kokonaisuudessaan: wejazz.fi/2024

Kausikortti sisältää sisäänpääsyn kaikkiin We Jazz 2024 -tapahtuman konsertteihin Jazz kiinnostaa -brunssia lukuun ottamatta. Kausikortti on henkilökohtainen ja siihen tulee asiakkaan nimi. Asiakkaan tulee varautua todistamaan henkilöllisyytensä tarvittaessa.



Konsertit ovat ikärajattomia. Alle 2-vuotiaat sylilapset pääsevät veloituksetta aikuisen seurassa konsertteihin. 2-15-vuotiaat ovat oikeutettuja alennushintaiseen lippuun.

We Jazz 2024 -kausikortti

Kausikortti sisältää sisäänpääsyn kaikkiin We Jazz 2024 -tapahtuman konsertteihin Jazz kiinnostaa -brunssia 24.11. lukuun ottamatta. Kausikortti on henkilökohtainen ja siihen tulee asiakkaan nimi. Asiakkaan tulee varautua todistamaan henkilöllisyytensä tarvittaessa. Kausikortteja on myynnissä rajoitettu määrä.

Huomioithan, että kaikki We Jazz 2024 -konserttipaikat eivät ole esteettömiä. Kausikortin pyörätuoliliput myydään alennushintaan.

Jazz kiinnostaa -brunssi

Sisältää brunssin ja Jazz kiinnostaa -radiolähetyksen livenä Peloton Cycling Eateryssä. Tapahtuma ei sisälly kausikorttiin.

Viikonloppulippu

Sisältää iltakeikat Tekniikan museolla 29.11. klo 20 ja Korjaamolla 30.11. klo 19.

Esteettömyys

Osa festivaalin konserttipaikoista on esteettömiä, ja niissä on myös rajoitettu määrä pyörätuolipaikkoja. Tarkemmat tiedot esteettömyydestä löytyvät konserttikohtaisesti. Avustaja pääsee pyörätuolilipullisen kanssa samalla lipulla veloituksetta konserttiin.

Lipun ostaneiden asiakkaiden yhteystiedot luovutetaan järjestäjälle tiedottamista/ohjeistamista varten.

Kommentoi tapahtumaa (0)