event-356934 event-356934

Musiikki, Messut ja markkinat

Ruisrock 2025


Järjestäjä:Ruissalo
Paikka:Ruissalo
Osoite:
21200 Turku
Pääsymaksu:
Lähde:Tiketti

Ruisrock 2025

Ruisrock 2025

Kesän ihanin viikonloppu vietetään Ruisrockissa, Turun merellisessä Ruissalossa 4.–6.7.2025. Luvassa on ystävyyden ja musiikin juhlaa, ainutlaatuisia elämyksiä ja kolme päivää täynnä erityistä Ruisrock-taikaa! Juuri sinä olet tervetullut osaksi sädehtivää festivaalia, jota vietetään jo 54. kertaa.

Ruisrock on ilon ja onnen festivaali, jossa juhlitaan turvallisemman tilan periaatteiden mukaisesti muita ihmisiä ja ympäristöä kunnioittaen. Kiitos, että toimit festivaalietiketin mukaisesti ja rakennat kanssamme turvallista tapahtumaa.

Ruisrockin festivaalietiketti
Ruisrockissa juhlitaan turvallisemman tilan periaatteiden mukaisesti muita ihmisiä ja ympäristöä kunnioittaen. Lipun ostaessasi sitoudut noudattamaan festivaalietikettiä:

  • Anna juhlimisrauha
    Jokaisella on oikeus festaroida turvallisesti sellaisena kuin on. Älä vie juhliessasi hauskanpidon mahdollisuutta muilta, vaan levitä hyvää fiilistä ympärillesi
  • Pidä huolta ja tarjoa apua
    Auta apua tarvitsevaa ja puutu epäasialliseen käytökseen. Tarvittaessa pyydä apua ympärillä olevilta ihmisiltä tai lähimmältä henkilökunnan edustajalta.
  • Älä koske ilman lupaa
    Kunnioita muiden rajoja ja muista molemminpuolinen suostumus. Toisen rajat voit tietää vain kysymällä.
  • Kunnioita luontoa
    Ruisrock on Ruissalossa kylässä vain yhden viikonlopun vuodessa – laita roskat roskiin ja pissi puskan sijaan vessaan, kuten kunnon vieraan kuuluu.

Kesän ihanin viikonloppu luodaan yhdessä.

Lue lisää ja seuraa Ruisrockia:
ruisrock.fi | Facebook | X | Instagram | TikTok



Ruisrock 2025 kolmen päivän Early Bird -liput myynnissä rajoitetun ajan.

Muut lipputyypit sekä yritysliput tulevat myyntiin myöhemmin.

Suositusikäraja: Festivaali on ikärajaton. Suosittelemme kuitenkin, että alle 14-vuotiaat lapset saapuvat huoltajan seurassa. Alle 9-vuotiaat lapset pääsevät festivaalille huoltajan seurassa maksutta. Osa ohjelmasta järjestetään esiintymispaikoissa, jotka on rajattu vain täysi-ikäisille.

Saavutettavuus: Ruisrockin lähtökohtana on, että jokaisella on mahdollisuus osallistua festivaalille mahdollisimman esteettömästi. Avustaja tai tulkki pääsee maksavan avustettavan kanssa festivaalille ilmaiseksi. Lue lisää saavutettavuudesta ja avustajakäytännöstä Ruisrockissa: ruisrock.fi/saavutettavuus.

Lippujen käyttö: Lipulla pääsee festivaalialueelle sisään kerran päivässä ja se luetaan portilla jokaisena festivaalipäivänä. Lippuja ei vaihdeta rannekkeisiin.

***

Lippuja myydään korkeintaan kuusi (6) kappaletta asiakasta kohden. Lippujen varausaika on 2 päivää.

Ruisrockin lippuja ei saa arpoa eteenpäin, eikä festivaalin brändiä saa hyödyntää yrityksen markkinoinnissa, ellei asiasta sovita festivaalin järjestäjän kanssa erikseen.

Lipun ostaneiden yhteystiedot kerätään tapahtumaan liittyvää tiedotusta varten.

Ruisrock noudattaa viranomaisten ohjeistuksia ja määräyksiä festivaalin järjestämisessä. Ostaessasi lipun tapahtumaan sitoudut esittämään tarvittavat todenteet.

Festivaalin ohjelmistoon ja muihin järjestelyihin saattaa tulla muutoksia, joista tiedotetaan välittömästi. Yksittäisten artistien peruuntumiset tai aikataulumuutokset eivät ole peruste lippujen palauttamiselle tai hyvitykselle.

Ruisrock-alueella valo- ja videokuvataan festivaalin viestintää ja markkinointia varten.

Kommentoi tapahtumaa (0)