Musiikki, Messut ja markkinat

Punk In Drublic


Järjestäjä:Vanha Suurtori
Paikka:Vanha Suurtori
Osoite:
Turku
Pääsymaksu:alk.69

Lähde:Tiketti

Punk In Drublic

PUNK IN DRUBLIC SIIRTYY KESÄÄN 2021

Punk in Drublic siirtyy ensi vuoteen: tapahtuma järjestetään Turun Vanhalla suurtorilla torstaina 10.6.2021. Odotamme vielä lopullisia vahvistuksia vuoden 2021 ohjelmistosta - uutisia luvassa mahdollisimman pian.

Ostetut liput ovat voimassa sellaisinaan eli niitä ei tarvitse vaihtaa tai tehdä muitakaan toimenpiteitä. 

Mikäli et ole varma osallistumisestasi kesän 2021 Punk in Drubliciin ja haluat palauttaa lippusi, on se tietenkin myös mahdollista. Voit palauttaa lippusi 30.6.2020 mennessä täällä: www.tiketti.fi/palautalippuja

Peruutetun / siirretyn tapahtuman lipun palautuksissa pidätämme lippukohtaisen palvelumaksun tai käsittelymaksun.

Muistathan, että Punk in Drublic on tällä hetkellä loppuunmyyty, joten lippujen saaminen myöhemmin voi olla mahdotonta.

________________________________________

PUNK IN DRUBLIC -FESTIVAALIKIERTUE ENSIMMÄISTÄ KERTAA SUOMEEN!

Skatepunkiin, punkrockiin sekä hardcoreen keskittyvä ja NOFX-yhtyeen keulahahmon Fat Miken perustama Punk in Drublic on Yhdysvalloista Eurooppaan laajentunut kiertävä festivaalikonsepti

www.punkindrublicfest.com
www.sunbornlive.fi

www.fullsteam.fiEI varausmahdollisuutta, ainoastaan suoria ostoja!

Aikataulut
Portit avataan Klo 16:00. Liput luetaan pääportilla ja lipulla pääsee vain kertaalleen alueelle sisään. Tarkempi soittoaikataulu julkistetaan lähempänä tapahtumaa.

Saapuminen tapahtuma-alueelle
Tapahtuma-alue sijaitsee Turun keskustan ytimessä, joten suosittelemme saapumaan alueelle jalan, pyörällä tai julkisilla kulkuneuvoilla.

Turvallisuus
Porteilla tehdään turvatarkastus. Järjestyksenvalvoja tekee lopullisen päätöksen siitä, saako esinettä ottaa tapahtuma-alueelle. Tarkemmat turvallisuusohjeet sallituista ja kielletyistä esineistä ilmoitetaan lähempänä tapahtumaa.

Esteettömyys
Tapahtuma-alue on pääosin esteetön. Pääportin lähistöllä kulkeminen on haastavaa mukulakivetyksen takia. Tapahtumassa on erillinen esteetön sisäänkäynti. Alueelta löytyy invakoroke ja inva-WC.
Pyörätuolipaikkoja saatavilla erittäin rajatusti, lisätiedot pyörätuolipaikoista:
hei@tiketti.fi tai 010 843 1611 (avoinna ma-pe 10-15).

Kyseessä on syrjintävapaa tapahtuma. Emme hyväksy minkäänlaista häirintää esimerkiksi sukupuolen, etnisen taustan, ihonvärin tai seksuaalisen suuntautumisen vuoksi. Mikäli kohtaat festivaalialueella ahdistavaa tai muuten epäsopivaa tai epäilyttävää käytöstä, kerrothan siitä heti järjestyksenvalvojalle.