Musiikki

The Last Internationale (US)


Järjestäjä:On the Rocks
Paikka:On the Rocks
Osoite:Mikonkatu 15
00100 Helsinki
Pääsymaksu:alk.22

Lähde:Tiketti

The Last Internationale (US)

Huom! Keikka on siirtynyt marraskuulle. Alkuperäiselle päivälle 6.4. ostetut liput käyvät uudelle päivälle sellaisenaan. Liput voi myös palauttaa 30.10. mennessä Tikettiin.

Voit palauttaa liput verkkosivuiltamme löytyvällä lomakkeella www.tiketti.fi/palautalippuja.

Lippujen palauttaminen onnistuu myös toimipisteillämme. Otathan huomioon, että kaikissa toimipisteissä ei säilytetä käteistä. Silloin toimipiste ottaa ylös yhteystietosi ja tilinumerosi ja saat palautuksen tilillesi. HUOM! Lippupalautuksia ei voi tehdä R-kioskeilla.

Voit myös postittaa ostetut liput meille yhdessä IBAN-tilinumerosi ja yhteystietojesi kanssa. Osoite: Tiketti Oy, Urho Kekkosen katu 4-6, 00100 Helsinki.

Tapahtuman peruuntuessa pidätämme palvelumaksun tai 2,50 € käsittelymaksun per lippu.
___________________

Kantaaottavaa rockia soittava The Last Internationale (USA) Helsinkiin Marraskuussa 2020!

New Yorkista kotoisin oleva rock-yhtye The Last Internationale nyt kolmatta kertaa esiintymään Suomeen. Ensimmäisen oman keikkansa he soittivat Tavastialla vuonna 2018. Viimeksi he olivat Circuksessa lämmittämässä lauteet Rival Sonsille. He ovat kiertäneet muutenkin kovassa seurassa lämmitellen mm. Robert Plantiä, Neil Youngia, The Whota ja Kings Of Leonia.

Näin yhtyettä kuvailee muuan Tom Morello (Rage Against The Machine):
"The Last Internationale are one of my favorites in the next wave of rebel rockers. They're raw and real and mix East Village rock sensibilities with Battleship Potemkin firepower"

Energisistä live-esiintymisistä tunnetun yhtyeen kolmas ja viimeisin julkaisu 'Soul On Fire' julkaistiin alkuvuodesta 2019.

Ovelta 24€ (mikäli jäljellä)

On The RocksOvella peritään eteispalvelumaksu 3 €.