event-267179 event-267179

Elokuva ja kirjallisuus

Black Widow


Järjestäjä:Savon Kinot
Paikka:Kuvalinna, Savonlinna, Kuvalinna
Osoite:Savonlinna
Pääsymaksu:
Lähde:Savon Kinot

Black Widow

Savonlinnan Leffayön ohjelmistoa 25.-26.10.2021! Leffayö on suunnattu 13-21 -vuotiaille nuorille ja sen järjestää yhteistyössä Savonlinnan nuorisovaltuusto ja Savon Kinot Oy. Leffayön sarjalippu myynnissä verkkokaupassamme. Sarjalippu on henkilökohtainen ja vaihdetaan Kuvalinnan lippukassalla pääsylippuun.

Marvel Studiosin toiminnantäyteisessä vakoojatrillerissä Black Widow Natasha Romanoff alias Black Widow joutuu tekemään tiliä elämänsä hämäristä hetkistä, kun hänen menneisyyteensä liittyvä vaarallinen salaliitto tulee ilmi. Natasha saa peräänsä vastustamattoman voiman, joka on päättänyt vakaasti nujertaa hänet, mikä pakottaa hänet kohtaamaan aiemman uransa vakoojana sekä paikkaamaan rikkonaisia välejä, jotka hän jätti taakseen kauan ennen kuin liittyi Avengersiin.

Scarlett Johansson palaa Natashan/Black Widow'n rooliin, Florence Pugh on Yelena, David Harbour on Alexei/Red Guardian ja Rachel Weisz on Melina. Elokuvan on ohjannut Cate Shortland ja tuottanut Kevin Feige. Marvel Cinematic Universen neljännen vaiheen käynnistävä Black Widow saapuu elokuvateattereihin 2021.