event-271093 event-271093

Musiikki

Ember Falls


Järjestäjä:Olympia
Paikka:Olympia
Osoite:Satakunnankatu 10
33100 Tampere
Pääsymaksu:alk.12

Lähde:Tiketti

Ember Falls

Tapahtuma on siirtynyt ja Merta on valitettavasti joutunut perumaan esiintymisensä.

Alkuperäiselle päivämäärälle 25.11.2021 ostetut liput käyvät tapahtumaan sellaisinaan. Mikäli uusi ajankohta ei sovi, voit palauttaa liput verkkosivuiltamme löytyvällä lomakkeella www.tiketti.fi/palautalippuja 15.12.2021 mennessä. 

HUOM! Uuden päivän löytymisen johdosta palautusaika on muuttunut aiemmin ilmoitetusta. Viimeinen palautuspäivä on 15.12.2021.

***

Olympian tapahtumissa otetaan käyttöön koronapassikäytäntö.

Pirkanmaa on siirtynyt koronapandemian leviämisvaiheeseen ja valtioneuvosto on määrännyt alueelle leviämisvaiheen ravintolarajoitukset. Täten Olympian keikoille otetaan koronapassi käyttöön toistaiseksi välittömästi.

Koronapassina toimii Omakannasta ladattava EU:n koronatodistus. EU:n koronatodistuksen QR-koodi luetaan ovella keikalle saapumisen yhteydessä, mikä tarkoittaa normaalia pidempää jonotusaikaa ovella. Saavuthan Olympiaan ajoissa, jotta keikka pääsee alkamaan ajallaan.

Koronapassin tarkastuksen yhteydessä tarkastamme myös kävijöiden henkilöllisyyden. Ruuhkien välttämiseksi otathan keikkalippusi, koronapassin ja henkilöllisyystodistuksen esille jo ennen omaa vuoroasi.

Koronapassin lukijasovellus ei kerää tai tallenna kävijöiden terveystietoja tai muita todistusten tietoja.

Tämän lisäksi tapahtumassa ei ole ovimyyntiä, vaan kaikki lipunmyynti tapahtuu Tiketin verkkokaupasta ja toimipisteistä myös tapahtuman aikana. Tällä pyrimme välttämään turhia kontakteja ja sujuvoittamaan saapumista.

Passin käyttöönotto on tässä tilanteessa meille ainoa mahdollisuus järjestää tapahtumia ja täten pitää elävän musiikin tarjontaa yllä Olympiassa sekä mahdollisuus työllistää henkilökuntaamme täysimääräisesti. Toivomme asiakkailta hyvää yhteistyökykyä ja ymmärrystä tässä tilanteessa.Liput ovelta 14 €, mikäli jäljellä.

Tarkista aikataulu osoitteesta: www.olympiakortteli.fi