event-272395 event-272395

Teatteri ja ooppera

Tippukivitapaus


Järjestäjä:Seinäjoen kaupunginteatteri
Paikka:Alvar
Osoite:Alvar Aallon katu 12
60100 SEINäJOKI SeinÄjoki
Pääsymaksu:min 28 € - max 190.04

Lähde:Netticket

Tippukivitapaus

Seinäjoen kaupunginteatteri
Alvar Aallon katu 12, 60100 Seinäjoki

"Palkittu koko perheen musikaali valloittaa Alvar-näyttämöllä keväällä 2022 ja tarjoaa lapsille ja aikuisille yhteistä naururiemua.

Seija Soija, Hujoppi ja pikkuinen Tukaani ajautuvat huimalle seikkailulle tulivuoren huipulta tippukiviluoliin, rottien sottalaivalta alppirinteille yhdeksän tähden luksuspuksus Hiippailuhotelliin sekä salaperäisten olmien asuttamaan luolastoon, jossa nähdään maanalainen nyrkkeilyottelu eikä papupurkaukseltakaan vältytä!

Samaan aikaan Seijaa jäljittävät Agenttinero Naru ja apuagentti Mahtimummeli Päätäi Väätäinen, joka ei aina muista, että asiakas ei tarkoita samaa kuin eväs.

Täti ja Setä Soija keräävät kotinsa täyteen tavaraa ja roinaa. Yhtenä päivänä papupurkin reunat eivät enää kestä ja - apua - pikkuinen Seija Soija sinkoutuu ulos. Salapoliisi palkataan etsimään Seijaa, joka itse päättää etsiä maailman mahtavimman piilopaikan - sieltä hän tahtoo tulla löydetyksi! Kaveriksi karkumatkalle lähtee ujo Hujoppi.

Seikkailun aikana Seija oppii, että on ihanaa mennä piiloon, kun joku etsii. Mutta on kauheaa kadota oikeasti. Ja sankaruus, se voi löytyä yllättävältä taholta.

Kommentoi tapahtumaa (0)