event-285838 event-285838

Musiikki

BLUES&ROOTS JAMBOREE:LENA&THE SLIDE BROTHERS


Järjestäjä:Sami Saari, Pepe Ahlqvist, Lena & The Slide Brothers, Sleepwellers
Paikka:Porvoon Taidetehdas, Tehdassali
Osoite:Läntinen Aleksanterinkatu 1
06100 Porvoo
Pääsymaksu:20.0

Lähde:Lippu.fi

BLUES&ROOTS JAMBOREE:LENA&THE SLIDE BROTHERS

Blues & Roots Jamboree Tehdassalin klubi-illassa esiintyvät laaja kokoonpano suomen soul-, blues- ja juurimusiikin kärkeä. Lavalla nähdään Lena & The Slide Brothers, Pepe Ahlqvist ja Sami Saari. Illan avaa blues yhtye Sleepwellers.

Vuonna 2009 perustettu Lena & The Slide Brothers on palkittu Suomi- bluesin kärkikaartiin kuuluva blues & roots -bändi, joka on julkaissut neljä levyä, joista viimeisin ”IV” ilmestyi 2019. Kaksi viimeisintä levyä ovat olleet arvostelumenestyksiä niin Suomessa kuin muualla maailmassa. Albumit ovat kohonneet mm. Britannian UK Blues Top 40 radiolistalle ja ovat saaneet runsaasti radiosoittoa ja merkittävää huomiota ympäri maailman.

Pepe Ahlqvist on ollut kotimaisen blues- ja rootskaartin kärkinimenä jo 1970-luvulta lähtien. Sami Saari on suomisoulin monipuolinen supermies. Laulaja, kitaristi sekä ’ainutkertaisen' karismaattinen esiintyjä.

Illan avauksesta vastaava paikallisista muusikoista koostuva Sleepwellers on rokkaavaa, osin poppaavaakin, rytmibluesia soittava viiden miehen kokoonpano. Yhtyeen varhaiset esikuvat löytyvät brittipubirockin aikakaudelta.

Tehdassalin klubi-ilta
21.5.2022 klo 20 Blues & Roots Jamboree: Lena & the Slide Brothers feat. Pepe Ahlqvist & Sami Saari + Sleepwellers

Liput 20 € lippu.fi

K-18 (Salitarjoilusta vastaa Ravintola Fabriken)

Tapahtuman järjestää Porvoon kaupungin kulttuuripalvelut ja Porvoonseudun musiikkiopisto.