event-310405 event-310405

Teatteri ja ooppera, Urheilu ja liikunta, Muut

Sotahuuto


Järjestäjä:Suomen pehmomiekkailuliitto
Paikka:Tuomiston tila, Muurame
Osoite:Rannankyläntie 502
40700 Muurame
Pääsymaksu:min 15 € - max 90

Lähde:Tapahtumainfo

Sotahuuto

Sotahuuto 2023 tarjoaa mahdollisuuden päästä osaksi Jeanne d’Arcin tarinaa ja satavuotista sotaa. Tule kokemaan keskiajan suurin jännitysnäytelmä!

Sotahuuto on Suomen suurin pehmomiekkailutapahtuma. Se on osa tapahumasarjaa, jota on järjestetty vuodesta 2005 alkaen. Tapahtumassa pääset satojen muiden osallistujien kanssa keskiaikaiselle taistelukentälle, vaikuttamaan historian kulkuun.

Sotahuuto on ainutlaatuinen elämys: viikonloppu joka tarjoaa turvallisella tavalla jännittäviä ja nopeatempoisia kamppailuita, rentoa yhdessäoloa, itsensä ylittämisen tilaisuuksia ja aikamatkailua menneeseen. Sotahuutoon on mahdollista osallistua ilman aiempaa kokemusta pehmomiekkailusta. Sotahuuto 2023 heittää kävijänsä myöhäiskeskiajalle, satavuotisen sodan viimeisiin vaiheisiin.

Sotahuto 2023 järjestetään 14.-16.7. Tuomiston tilalla, Muuramessa. Rauhallinen maalaismaisema vaihtuu viikonlopun ajaksi keskiaikaiseksi leiriksi ja tilan pelto sotakentäksi! Tapahtumapaikka on kokeneille tapahtumakävijöille tuttu: Sotahuuto järjestettiin Tuomistolla vuosina 2011 ja 2014. Tarjolla on kuitenkin myös paljon uutta, sillä tänä vuonna tapahtumassa aiotaan panostaa myös näyttävään ja kiinnostavaan leirielämään. Osa taisteluista järjestetään myös aiempina vuosina tutkimattomassa metsämaastossa.


Kommentoi tapahtumaa (0)