event-306100 event-306100

Urheilu ja liikunta, Muut

Suopotkupallon MM-kisat 2023 SWAMP SOCCER


Järjestäjä:Suoareena
Paikka:Ukkohalla
Osoite:Hyrynsalmi
Pääsymaksu:
Lähde:Tapahtumainfo

Suopotkupallon MM-kisat 2023 SWAMP SOCCER

Vuodesta 2000 lähtien suopotkupalloa on pelattu MM-kisoina. Joukkuemäärä on vakiintunut 150-250 kilpa-, harraste-, naisten-, seka- ja konkarisarjan joukkueisiin ja mukana on ollut kotimaisten osanottajien lisäksi joukkueita ympäri maailmaa.


Suovieraita, yleisö mukaanluettuna, liikkuu alueella tapahtumaviikonloppuna parhaimmillaan 20 000. Tämä kielii tapahtuman ympärillä olevasta ainutlaatuisesta tunnelmasta, joka kiehtoo lajiin perehtymättömiäkin.

Vuorisuo sijaitsee n. 10km Hyrynsalmelta etelään, 5-tien varrella. Osoite Vuorisuolle on Pölhövaarantie 61. Ukkohallan matkailukeskuksesta matkaa suolle eli peliareenalle on n. 25km. Matkan pääset kulkemaan omalla autolla tai suobussilla, jolle löytyy erillinen aikataulu suopotkupallo.fi etusivulta.

Omalla autolla saapuville löytyy suoareenan läheisyydestä iso parkkipaikka, josta matkaa Suoareenalle on noin 800m kävellen. Parkkialueella on opastus.Suoareenalla pelaajia palvelee Turnauspalvelu, josta saat viimehetken tiedot peliaikatauluista ja -kentistä. Myös mahdolliset reklamaatiot tulee ilmoittaa Turnauspalvelulle. Turnauspalvelu sijaitsee suoalueen päätien varrella, matkailuvaunun muodossa.

Suoareenalta löytyy pelaajien käyttöön tarkoitetut bajamajat (wc:t), saunat ja peseytymistilat, sekä lampi minne voit pulahtaa viilentämään tunteita pelien jälkeen. Vesipiste käsienpesuun sijaitsee bajamajojen läheisyydestä.

Suovieraita ja nälkäisiä pelaajia alueella palvelee suoravintolakatu. Alueella on anniskelualue, jonne ikäraja on K-18.

Kasatkaa joukkue ja ilmoittautukaa kesän 2023 kisoihin TÄÄLLÄ

Kommentoi tapahtumaa (1)


penkkiurheilija2023.01.24Pitääköhän osata pelata futista ja minkälainen kunto vaaditaan?