event-341309 event-341309

Messut ja markkinat, Muut

Kevätmessut 2024


Järjestäjä:Helsingin messukeskus
Paikka:Helsingin messukeskus
Osoite:00520 Helsinki
Pääsymaksu:
Lähde:Tapahtumainfo

Kevätmessut 2024

Suomen suurin puutarhanhoidon, rakentamisen, remontoinnin ja piensisustamisen tapahtumakokonaisuus Kevätmessut aloittaa kevätkauden Helsingin Messukeskuksessa 21.-24.3.2024

Kevätmessuilta löydät neljä lavaa, joilla nähdään runsaana rönsyilevä ja ajankohtainen ohjelmakokonaisuus. Tänä keväänä ohjelmassa innostutaan luonnonmukaisesta puutarhanhoidosta, kasvitrendeistä, kompostoinnista, ympäristöystävällisestä rakentamisesta ja remontoinnista sekä saunan terveyshyödyistä. Ohjelma tarjoaa tuoreimmat ideat puutarhoihin ja pihoihin, rakentamiseen ja remontointiin, asumiseen ja mökkeilyyn.


Vuonna 2023 ensimmäistä kertaa toteutettu ja suuren suosion saavuttanut Trendikoti jatkaa Kevätmessuilla vuonna 2024! Trendikoti on kokemuksellinen ja inspiroiva kaupunkikoti, jonne voit astua sisään ja jossa pääset tutustumaan useiden yritysten uusiin tuotteisiin ja trendeihin niiden luonnollisessa ympäristössä. Trendikoti-konseptin suunnittelusta vastaa sisustussuunnittelija ja trendiasiantuntija Malla Tapio Sisustamalla Interior Design Oy:sta. Tule paikalle aistimaan trendejä ja tekemään uusia löytöjä!

Trendikoti esittelee jälleen neljä ajankohtaista sisustustrendiä ja näyttää esimerkein, miten trendit kääntyvät ideoiksi ja inspiraatioksi oman kodin sisustukseen. Trendikodin suunnittelijan Malla Tapionlähtökohtana on luoda innostava ympäristö, josta voi poimia ideoita matalalla kynnyksesellä

Vuonna 2024 Trendikodissa ovat mukana muun muassa seuraavat yritykset:

Bjelin | Ewona | Hietakari | INR | Klaus Haapaniemi | Noblessa | Novo Wood | SEES | Veke


Uusi Retkelle & luontoon -teema-alue tarjoaa tietoa ja tuotteita muun muassa retkeilyyn, luontokuvaukseen ja moniin muihin aktiivisen ulkoilijan suosikkiharrastuksiin.

Alue houkuttelee paikalle niin aktiivisia harrastajia kuin lapsiperheitäkin nauttimaan erilaisista luonnon tarjoamista elämyksistä. Olitpa jo kokenut eränkävijä tai vasta luonnon kutsun kuullut kaupunkilainen, tapahtumasta saat vinkit kaikkeen luonnossa liikkumiseen, retkeilyyn ja erilaisiin vesiaktiviteetteihin.

Tapahtumasta löydät myös mielenkiintoisimmat kohdetärpit. Miltä kuulostaa patikointi, eväsretki lähiluontoon tai pidempi vaellus Lapissa? Tapahtuma tarjoaa reitit, majoitukset ja vinkit aktiiviseen ulkoiluun niin lähialueella kuin Lapin tuntureillakin.


Kommentoi tapahtumaa (0)