event-333582 event-333582

Musiikki

Mariska


Järjestäjä:Pyhtään Kulttuuritalo
Paikka:Pyhtään Kulttuuritalo
Osoite:Siltakyläntie 175
49220 Pyhtää
Pääsymaksu:alk.30,50

Lähde:Tiketti

Mariska

Laulaja-lauluntekijä Mariskan jo kaksikymmentä vuotta kestänyt ura suomalaisen populaarimusiikin parissa on ollut menestyksekäs. Hänet tunnetaan muun muassa hiteistä Kukkurukuu, Liekki, Minä liityin sinuun ja Terveisin, Doris.

Monipuolinen Mariska on myös julkaissut runoteoksia, toiminut kääntäjänä ja ansioitunut useiden muiden artistien megahittien sanoittajana. Mariska on julkaissut 7 albumia omalla nimellään sekä kaksi albumia Mariska & Pahat Sudet -yhtyeen kanssa.

Vuonna 2022 Mariska palkittiin Reino Helismaa -palkinnolla.

Mariska keikkailee tasaisesti oman kokoonpanon kanssa. Mariskan yhtyeessä soittavat biisintekijänäkin toimiva Jouni Aslak (kitara), Antti Kokkola (kitara, viulu, koskettimet), Harri Rantanen (basso) ja Juha Räsänen (rummut).



Alaikäisille on tapahtumissa oma sisäänkäynti ja katsomoalue (muu osa katsomoa on anniskelualuetta ja K-18). Suositusikäraja ilman huoltajaa on 12 vuotta, koska tilaisuudessa on seisomakatsomo.

Portit avautuvat klo 19:00
Lämppäriesiintyjä alkaen klo 20:00
Pääesiintyjä klo 21:30

A-oikeudet

Esteettömyys:

Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi avustettavan kanssa samalla lipulla: kyllä
Tapahtumaan on esteetön pääsy pyörätuolilla: kyllä (piha-alue on esteetön)
Tapahtumapaikalla on esteetön WC: kyllä (sisällä, kulku rampilla)
Tapahtumapaikalla on mahdollisuus induktiosilmukan käyttöön: ei
Pyörätuolia käyttävää tai erityistä avustusta tarvitsevaa asiakasta pyydetään olemaan etukäteen yhteydessä sujuvan sisäänpääsyn varmistamiseksi: info@pyhtaankulttuuritalo.fi

Kommentoi tapahtumaa (0)