Teatteri ja ooppera

Suu messingillä
Järjestäjä:Varkauden Teatteri
Paikka:Varkauden Teatteri
Osoite:Laivalinnankatu 29
78200 Varkaus
Pääsymaksu:min 25 € - max 28

Lähde:Tapahtumainfo

Suu messingillä

Mark Hermanin elokuvasta sovittanut näyttämölle Paul Allen

SUU MESSINGILLÄ

Hyväntahtoinen näytelmä torvisoitosta ja työväenluokasta. Pieni englantilainen kaivoskaupunki on vaarassa: sen pääelinkeino ja elämän keskipiste, hiilikaivos, uhataan sulkea. Myös kaupungin toinen dynamo, kaivosmiesten ansioitunut torvisoittokunta on lakkautusuhan alla. Eikä bändin legendaarisen johtajan Dannyn keuhkosairaus tee asiaa helpommaksi. Musiikki on kaikki kaikessa Dannylle ja hänen suurin haave on nähdä orkesteri esiintymässä Royal Albert Hallissa soittokuntienloppukilpailussa. Suu messingillä on koskettava ja riemastuttava avoimessa vanhanaikaisuudessaan. Olennaista ovat musiikki, työ, ystävät, lojaalisuus – sekä tietysti rakkaus!

Ohjaus Kari Suhonen
Kapellimestari Janne Juutilainen
Lavastus Sami Härkönen
Puvustus Taina Peltomäki

Esitys toteutetaan yhteistyössä Varkauden soittokunnan sekä Pieksämäen ja Rantasalmen puhallinmusiikinharrastajien kanssa. Kesto n. 2 h, 20 min, sis. väliaika 20 minuuttia. Ensi-ilta 8.2.2019

Kuvassa Mirja Ryytty, Leena Liimatainen, Jussi Immonen, Maija Yrjölä, Ville-Veikko Valtanen, Annikka Kaistinen, Markku Ryytty, Sakari Kautto, Jukka-Pekka Löhönen ja Petteri Ryytty.