event-193746 event-193746

Muut

KOLME ILOISTA ROSVOA


Järjestäjä:Kuopion kaupunginteatteri
Paikka:Kuopion kaupunginteatteri, Minna-näyttämö
Osoite:Niiralankatu 2
70600 Kuopio
Pääsymaksu:min 11 € - max 27

Lähde:Lippu.fi

KOLME ILOISTA ROSVOA

Thorbjørn Egner
KOLME ILOISTA ROSVOA

Ohjaus: Olli-Matti Oinonen
MINNA –näyttämö

Ensi-ilta 9.2.2019 // Ennakko 8.2.2019

Kolme iloista rosvoa on veikeän hauska, hieman jännittäväkin koko perheen musiikkinäytelmä, jossa viihtyvät niin lapset kuin vanhemmatkin.

Thorbjørn Egnerin musiikillinen satu on ihastuttanut katsojia jo kuusi vuosikymmentä. Siinä on jotain erityistä taikaa, hyvää sydäntä, tarttuvia lauluja ja hieno tarina, jotka tekevät siitä lastennäytelmien riemullisen klassikon. Kardemumman kaupungin motto: pitää aina olla kiltti, muita kiusata ei saa, muuten sopii tehdä ihan mitä vaan, muistuttaa meitä elämän perusarvoista.

Rooleissa: Riina Björkbacka, Lasse Forsgren (vier.), Sari Happonen, Sari Harju, Pekka Kekäläinen, Johanna Kuuva, Karri Lämpsä, Mikko Paananen, Lina Patrikainen, Katri-Maria Peltola, Ilkka Pentti, Mikko Rantaniva, Ari-Kyösti Seppo, Lotta Vaattovaara ja Jukka Väinölä.

Mukana myös
Annamari Eerola, Karoliina Kalliolahti, Selma Kekäläinen ja Ella Vähäpassi sekä Kuopion sirkuksesta Hannu Juntunen ja Jukka-Pekka Matero.

Orkesteri, neljä muusikkoa esityksessä
Artturi Ahlstedt, Jesse-Joonas Kemppainen, Anna-Elina Lehikoinen (orkesterin johto), Lilja Ojala, Kristian Pyykkö, Ossi Ruoho, Marko Salmela ja Jutta Virtanen.