Teatteri ja ooppera

ROBIN HOOD


Järjestäjä:Turun Kesäteatteri Vartiovuorella
Paikka:Turun kesäteatteri, Vartiovuori
Osoite:Vartiovuori
20500 Turku
Pääsymaksu:27

Lähde:Lippupiste

ROBIN HOOD

Robin Hood

Pitkään toivottu ja odotettu Robin Hood seikkailee Turun Kesäteatterissa Vartiovuorella kesällä 2019. Tämä lainsuojaton käy iloisine veikkoineen ryöväämään heiltä, joilla on yllin kyllin, auttaakseen heitä, joilla on kovin vähän. Kannoillaan Robinilla on Nottinghamin sheriffi, lainsuojattomien väsymätön saalistaja.

Rooleissa: Turkka Mastomäki (Nottighamin sheriffi), Anna Böhm (Marian), Eetu Känkänen (Robin Hood), Jenni Kitti (Gisborne), Samu Loijas (Munkki Tuck), Harri Ahola (Pikku John), Markus Niemi (prinssi Juhana) ja Saara Mänttäri (Puna-Will).
Robin Hoodin Vartiovuorelle dramatisoi ja ohjaa turkulainen teatteriohjaaja Jukka Kittilä.

Turun Kesäteatterin Robin Hood on leikkisä, musiikkipitoinen koko perheen seikkailu, joka ottaa kaiken ja enemmän irti Vartiovuoren näyttämöstä ja ympäröivästä luonnosta. Vauhdikkaat taistelut suunnittelee näyttämötaisteluiden huipputekijä taistelukoreografi Oula Kitti. Suunnittelijoissa on iso liuta Vartiovuoren luottotekijöitä: Valtteri Lipasti säveltää musiikin, lavastuksen totettaa Teemu Loikas, puvustuksen Pirita Linden, tarpeiston Pia Kalenius ja äänisuunnittelun Mikko M. Koskinen.

Lavalla on jälleen teatteria opiskelevia tai harrastavia nuoria ja lapsia. Esitykset: 11.6.-16.8.2019 Ensi-ilta 13.6.2019

www.turunkesateatteri.fi
https://www.facebook.com/TurunKesateatteri/