Lasten tapahtumat, Muut

Lasten meriseikkailu -perhepurjehdus tykkisluuppi Dianalla
Järjestäjä:Ehrensvärd-seura
Paikka:Suomenlinna
Osoite:Suomenlinna
00190 Helsinki
Pääsymaksu:min 7 € - max 27

Lähde:Tapahtumainfo

Lasten meriseikkailu -perhepurjehdus tykkisluuppi Dianalla

Lasten meriseikkailu on vauhdikas ja jännittävä laivamatka tykkisluuppi Dianalla kuuluisan amiraali Chapmanin johdolla. Purjehduksen aikana opetellaan saaristolaivaston aluksella tarvittavia taitoja, kuten köysien vyyhteämistä ja solmujen tekoa sekä signaalimerkkejä. Purjehduksella pääsee myös näkemään Suomenlinnan saaret aivan uudesta vinkkelistä.

Lasten meriseikkailun kesto ja lähtöpaikka: Purjehduksen kesto on noin 1 t 45 min. Purjehdukset lähtevät Suomenlinnan Tykistölahden laiturista.
Suomenlinnaan pääsee JT-Linen vesibussilla tai HSL:n lautalla Kauppatorilta (venematka ei kuulu lipun hintaan).

Lippujen hinnat: aikuinen 25 € / hlö, lapsi 3-15 vuotta 12,50 € / hlö, lapsi 0-2 vuotta 7 € / hlö. Lapsilla täytyy aina olla aikuinen mukana purjehduksella.

Yleisöpurjehdusten lipunmyynti: Ennakkoliput: www.suomenlinnatours.com

Huom. Diana on avovene, joten säänmukainen varustus on tärkeä. Merellä voi olla tuulen vuoksi viileää lämpimänäkin päivänä. Mukaan on hyvä varata lämmin ja rento vaatetus sekä matalat kengät. Aurinkoisena päivänä on hyvä suojautua auringonpaisteelta. Sateen sattuessa on hyvä olla mukana sadetakki. Mukaan kannattaa ottaa myös vesipullo. Rajoitamme vastuumme ohjelman järjestämisestä merilain mukaisesti. Pidätämme oikeuden tehdä muutoksia annettuihin tietoihin.