Musiikki, Messut ja markkinat

Summerland


Järjestäjä:Summer Sauna
Paikka:Summer Sauna
Osoite:Hakaniemenranta 6
00530 Helsinki
Pääsymaksu:
Lähde:Tiketti

Summerland

Summerland

Neljästä neljään klo 16:00 - 04:00 kesästä nauttiville, uima asussa viihtyville suunnattu tapahtuma kokonaisuus kokoaa ensimmäistä kertaa maamme parhaat Dj.t, villeimmät tanssijat, teknikot sekä visualistit yhteen henkeä salpaavimmasta terassifestivaalista. Tällä jengillä varmistetaan, että meillä on kesän kuumin terassifestivaali, jossa hauskanpito ja juoma ei lopu kesken.

Summer Landeille on helppo saapua metrolla, sporalla tai dösällä. Julkiset liikennöi aivan saunalautan läheisyyteen. Juna-asemalta on 10 minuutin kävelymatka, jonka voi vajaalla parilla eurolla taittaa mukavasti myös sähköpotkulaudalla. Myös vesiteitse on helppoa suunnistaa tapahtumaamme.

Lippu sisältää sisäänpääsymaksun, narikkamaksun, terassifestivaalirannekkeen, saunalipun pyyhkeellä, suppailumahdollisuuden, jättiflamingokelluntaa, jättiyksisarviskelluntaa, lihaista välipalaa Savuhovin grillistä sekä tietysti maailman grindeimmät bileet terassifestivaaleilla.

 

PUKUKOODI:

Summerlandin teema on kuuman kosteat, makeaakin makeammat kesäiset bikini-bileet. Bikinit, speedot, uimashortsit, maan ja taivaan väliltä löytyvät erilaiset uima-asu yhdistelmät. Suositellaan pukemaan uima-asu valmiiksi vaatteiden alle, näin helpotat asun vaihtoa paikan päälle saapuessasi. Huom! Paikan päällä ainoastaan uima-asussa.