Musiikki, Muut

Lahti Soi -kaupunkifestivaaliJärjestäjä:RH-Entertainment Oy
Paikka:Lahden Kauppatori
Osoite:Vapaudenkatu 7
15110 Lahti
Pääsymaksu:min 19,90 € - max 59,90

Lähde:Tapahtumainfo

Lahti Soi -kaupunkifestivaali

Kesällä 2018 menestyksekkäästi ensimmäistä kertaa järjestetty Lahti By Night on nyt Lahti Soi -kaupunkifestivaali, joka tuo kovat kotimaiset huippuartistit Lahden kauppatorille 2.-3.8.!Lahti soi -kaupunkifestivaali tuo mm. Lauri Tähkän, Juha Tapion ja Laura Voutilaisen Lahteen. 
Tapahtuman lipunmyynti on nyt käynnissä Ticketmasterissa! https://www.ticketmaster.fi/artist/lahti-soi-kaupunkifestivaali-lippuja/1008482

Lahdessa ensimmäistä kertaa järjestettävä kaksipäiväinen Lahti soi -kaupunkifestivaali täyttää Lahden kauppatorin kotimaisista huippuartisteista elokuun 2. ja 3. päivä. Kaksipäiväisen kaupunkifestivaalin aikana Lahdessa esiintyvät Lauri Tähkä, Laura Voutilainen, Juha Tapio, Antti Ketonen, Danny, Antti Railio, Markku Aro ja The Dimitri Keiski Band.

Elävän musiikin lisäksi Lahti soi -kaupunkifestivaalin aikana alueella on ruokaa ja juomaa myyviä ravintoloita ja ruokamyyntipisteitä. Elokuun ensimmäisestä viikonvaihteesta onkin kehkeytymässä varsinainen superviikonloppu Lahteen, kun Lahti soi -kaupunkifestivaalin lisäksi Jokimaan raviradalla järjestetään Kuninkuusravit.


Paikka: Lahden Kauppatori 
Aika: pe 2.8. ja la 3.8. klo 17.30-01.30 
Ikäraja tapahtumaan on K-18.

Esiintyjät: 
PERJANTAI 2.8. 
The Dimitri Keiski Band 
Antti Ketonen 
Antti Railio 
Juha Tapio 

LAUANTAI 3.8. 
Markku Aro 
Danny 
Laura Voutilainen 
Lauri Tähkä

LIPUT
Lahti soi -kaupunkifestivaaleille myydään sekä yhden että kahden päivän lippuja. Täysi-ikäisille suunnatun tapahtuman lipunmyynti on nyt käynnissä ja lippuja saa ostaa tarjoushintaan aina 1.4.2019 saakka. 


Lippujen hinnat toimituskuluineen:  
Yhden päivän liput: 
1.4. asti: 19,90€ 
1.4.-31.5.: 29,90€ 
1.6. alkaen: 39,90€

Kahden päivän lippu: 59,90 €

Lahti Soi -kaupunkifestivaali Facebookissa: 
www.facebook.com/lahtisoi