Musiikki

Kuuba: Luis Frank & Soneros De Verdad


Järjestäjä:SavoyWORLD, Anacaona
Paikka:Savoy-teatteri
Osoite:Kasarmikatu 46-48
00130 Helsinki
Pääsymaksu:min 34 € - max 69

Lähde:Lippupiste

Kuuba: Luis Frank & Soneros De Verdad

Kuuba: Luis Frank & Soneros De Verdad
vierailijana Arahí Martínez
12.9. & 13.9.2019 klo 19
HUOM! Kuubalainen Anacaona-yhtye on joutunut peruuttamaan esiintymisensä Savoy-teatterin syyskauden avajaiskonserteissa 12.9. ja 13.9.2019 viisumiongelmista johtuen.

Konserttien uudeksi esiintyjäksi on kiinnitetty niin ikään kuubalainen Luis Frank & Soneros De Verdad –yhtye, jonka johtaja Luis Frank on tullut tunnetuksi legendaarisen Buena Vista Social Club –yhtyeen ensimmäisen sukupolven nuorimpana jäsenenä. Seitsenhenkinen Soneros De Verdad esittelee kuubalaisen musiikin koko kirjoa, keskittyen perinteiseen soniin ja sen tunnetuimpiin lauluihin, mutta tuoden mukaan myös yhtyeen jäsenten omia sävellyksiä joissa kuuluvat rumba, cha-cha-cha, salsa, bolero ja latinalainen jazz.

Vierailevana solistina konsertissa nähdään kuubalainen laulaja ja tanssija Arahí Martínez, joka on luonut pitkän uran Latinalaisessa Amerikassa ja toiminut mm. Anacaonan vakituisena laulusolistina.

Kesto n. 1 h 45 min, sisältää väliajan

--

Konsertteihin jo ostetut liput käyvät sellaisenaan esiintyjävaihdoksesta huolimatta. Asiakkailla on mahdollisuus
palauttaa ostamansa liput 11.9.2019 mennessä.

Ohjeet lippujen palautukselle:
Myyntipisteistä lipun ostaneet voivat hakea lipun hinnan takaisin samasta myyntipisteestä josta se on ostettu. Mikäli myyntipisteessä käynti on mahdoton, liput voi postittaa Lippupisteelle alla olevien ohjeiden mukaan.

R-kioskilta lipun ostaneet ja puhelinmyynnistä tai verkkokaupasta kirjelipun tilanneet (toimitus postitse) saavat lipun hinnan takaisin palauttamalla lipun yhteystietoineen ja tilinumeroineen postitse Lippupisteelle osoitteeseen: Lippupiste Oy / ”Tapahtuman nimi” palautus
Kalevantie 2 (B-talo)
33100 Tampere

Verkkokaupasta printti- tai mobiililipun ostaneet voivat lähettää nimensä ja tilausnumeronsa osoitteeseen peruutukset@lippu.fi. Aihekenttään ”Tapahtuman nimi” + palautus

Ostetuista lipuista hyvitetään lipunhinta.

Show&Dinner -lippu
Sisältää pääsylipun esitykseen pe 13.9.2019, alkuruoka ja pöytiin tarjoiltu pääruoka: kala-, kasvis- tai lihavaihtoehto ja vaatenaulakkomaksun.
Tarkemmat pääruokatiedot tarkentuvat myöhemmin.
Ruokailu 2 t ennen esitystä tai heti esityksen päättymisen jälkeen.
poikkeusjärjestelyt: presto@royalravintolat.com tai puh. 09-6128 5350

Tuotanto Savoy-teatteri
www.savoyteatteri.fi

Savoy-teatterin asiakkaille majoitukset Hotel Havenissa -30 % alennuksella päivän joustavasta hinnasta.
ETUKOODI: PROSAVOY
Varaa majoitus tästä