Musiikki

Maija Vilkkumaa - 20 tarinaa


Järjestäjä:Tampere-talo: Sorsaklubi
Paikka:Tampere-talo: Sorsaklubi
Osoite:Yliopistonkatu 55
33101 Tampere
Pääsymaksu:alk.32

Lähde:Tiketti

Maija Vilkkumaa - 20 tarinaa

Meillä on ilo ja kunnia saada Maija Vilkkumaa esiintymään meidän Sorsaklubilla, sillä hän keikkailee syksyllä tämän hetkisen tiedon mukaan vain Tavastialla ja meillä!

Monipuolinen laulaja-lauluntekijä ja lukuisia Emmoja pokannut Maija Vilkkumaa on julkaissut lähes 20 vuotta kestäneellä urallaan seitsemän sooloalbumia, EP:n, kokoelman ja livelevyn. Parhaiten Vilkkumaa muistetaan Satumaa-tango-läpimurtohitin lisäksi kappaleista Ingalsin Laura, EiLottovoittoTotuutta ja tehtävääHiuksissa hiekkaaNoinko vaikeeta se onPrinsessa jääSe ei olekaan niin ja Yksi

"Pyysin keväällä ihmisiltä kertomuksia siitä, mitkä mun biisit ovat 20 vuoden ajan olleet kenties osana heidän elämäänsä - millaisiin tilanteisiin ne ovat liittyneet, mitä niitä kuunnellessa on tapahtunut. Sain valtavasti viestejä, iloisia ja surullisia, riehakkaita ja riipaisevia, viisaita ja kapinallisia. Kesäjuhlista ja autonratista, keittiöstä ja maantieltä, vapauden kuplinnasta tai ahdistuksen painosta kumpuavia. Niiden pohjalta syntyy 20 tarinaa -kiertue. Näillä keikoilla kuullaan paitsi mun isoja biisejä myös niitä, joita ei ole soitettu missään vuosiin - täällä siis soivat isojen lavojen kaiut yhdessä neverheard-outouksien kanssa, kuten tavallaan meissä kaikissa. Teidän tarinanne ovat läsnä äänenä ja visuaalisesti. Tämä on esitys, jollaista en ole aiemmin tehnyt. Olet lämpimästi tervetullut!

Mun tarinat ovat teidän tarinoita ja teidän tarinat mun ja kaikki tarinat ovat meidän kaikkien. Yhteisiä. Kiitos siitä"

- Maija Vilkkumaa

 

Sorsaklubi on Tampere-talon liveklubi, joka tarjoaa eläimellistä tunnelmaa ja maailman parasta musaa sopivan aikaiseen soittoaikaan. Tutustu Sorsaklubin syksyn ohjelmistoon!

Tuotanto Tampere-talo & Warner Music Live

Sorsaklubi:
Facebook
Instagram
@sorsaklubiShowtime: 20:00, ovet klo 19:00.

Tapahtuma on ikärajaton, konsertissa on oma rajattu K-18 anniskelualue.

Lippujen varausaika 2 päivää.