Musiikki, Musiikki

JIRI NIKKINEN THE BEATLES TRIBUTE BAND - ABBEY ROAD 50-VUOTISJUHLAKONSERTTI


Järjestäjä:Jiri Nikkinen The Beatles Tribute Band
Paikka:Järvenpää-talo, Sibelius-sali
Osoite:Hallintokatu 4
04400 Järvenpää
Pääsymaksu:22

Lähde:Lippupiste

JIRI NIKKINEN THE BEATLES TRIBUTE BAND - ABBEY ROAD 50-VUOTISJUHLAKONSERTTI

The Beatlesin viimeiseksi jääneestä albumista tulee tänä vuonna kuluneeksi 50 vuotta ja sen kunniaksi Jiri Nikkinen bändeineen esittää koko mestariteoksen kokonaisuudessaan. Yhtyeellä on kokemusta Beatles-juhlalevykonserteista jo aiemmiltakin vuosilta, mutta tämän materiaalin kimppuun pääsemistä on odotettu jo kauan. Abbey Road on Nikkiselle kaikista tärkein Beatles-levy, ja siitä miehen muusikkoura on alkujaan saanut kipinän. Koko yhtye tunnustaa Abbey Roadin suosikkilevykseen ja sen pariin heittäydytään intohimolla ja rakkaudesta The Beatlesiin.

1969 julkaistu Abbey Road on ”Fab Fourin” joutsenlaulu: jo tekovaiheessa kaikki neljä tiesivät sen jäävän yhtyeen viimeiseksi levyksi. Levy oli ensimmäisiä proge-levyjä, jossa hyödynnettiin mm. syntetisaattori Mini Moogia. Myös heavy-musiikki on saanut alkusysäyksensä ”Helter Skelter”:in ohella Lennonin kappaleesta ”I Want You (she`s so heavy)”. Abbey Road on vahva kokonaisuus, joka kilpailee vuodesta toiseen erilaisissa listauksissa maailman parhaasta rock/pop-albumin tittelistä.

Tule kokemaan ainutlaatuinen Abbey Road Jiri Nikkinen The Beatles Tribute Bandin kanssa, iloiten ja nauttien siitä taivaallisesta musiikista, johon maailman merkittävin yhtye parhaimmillaan pystyi jättäen mittavan perinnön jälkipolvilleen. Come together, right now!

Kesto noin 2 h (sis. väliajan)

www.jirinikkinen.net
www.kanneltalo.fi