Musiikki

KULTTUURIKAAPPI-ILTAMAT


Järjestäjä:Malmitalo, Kulttuurikaappi-iltamat
Paikka:Malmitalo
Osoite:Ala-Malmin tori 1
00700 Helsinki
Pääsymaksu:min 10 € - max 15

Lähde:Lippupiste

KULTTUURIKAAPPI-ILTAMAT

Kulttuurikaappi-iltamat 12.–16.11.2019

Ti 12.11.2019 klo 19
Ruumiinosalauluja

Ruumiinosalauluja on yhden naisen näkemys itsemääräämisoikeudesta, ulkopuolisuudesta sekä ympäröivän yhteiskunnan oletuksista ja vaatimuksista. Se on räävitön tutkielma häpeästä, rakkaudesta, seksuaalisuudesta sekä vanhenemisesta vähemmistössä elävän naisen kehon silmin. Salla Markkasen esitys on kuriton kabaree elämästä ja lyyrinen joutsenlaulu menneelle keittiöpsykologin ammattiotteella.

Esiintyjät: Salla Markkanen ja Unelma Patukka
Esitys on Helsingin Gayteatterin tuotantoa.
Kesto 1h 30 min (sis. väliaika)
www.hgt.fi


Ke 13.11.2019 klo 19
The Friends of Dorothy

The Friends of Dorothy on helsinkiläinen a cappella -lauluyhtye. The FroDo on meteliä marginaalista ja häpeämätön homorummutus. LHTB+:n sekä muiden vähemmistöjen ja sorrettujen äänten esille laulaminen kuuluu yhtyeen perustuskirjaan. Ohjelmisto ulottuu vähemmistökielillä lauletuista kansanlauluista ennenkuulemattomalla tavalla sovitettuihin poppibiiseihin. Dorothyn ystävien asenne on runollinen punk.

Kesto 1 h 30 min (sis. väliaika)

facebook.com/thefriendsofd

To 14.11.2019 klo 19
Out ’n loud

Out ’n loud on Suomen ensimmäinen, ainut ja paras homokuoro. Out ‘n loud esittää kaikkea euroviisuhiteistä ja nykymusiikista suomiklassikoihin ja loitsuihin, sekä huomattavan määrän kuorolle varta vasten kirjoitettua musiikkia. Nykysävelet ja klassikot sulautuvat elämänsuolaiseksi riitasoinnuksi, kun miehet astuvat lavalle.

Out ‘n loud är den första, den ena och den bästa gaykör i Finland. Nutidsmusik och klassiker smälter ihop till härliga dissonanser när killarna stiger upp på scenen.

Kesto 2 h (sis. väliaika)
www.outnloud.fi
www.facebook.com/Out-n-loud


Pe 15.11.2019 klo 19
Pola Ivanka LIVE!

Drag-laulaja Pola Ivankan LIVE!-konsertti on täynnä sävelmiä diivojen ohjelmistoista ja suomalaisten lauluntekijöiden tuotannoista. Musiikillinen ilotulitus leideistä lavoilla ja kansainvälisten supertähtien lauluista. Pola kuljettaa yleisöä tunnelmasta toiseen, sentimentaalisista sävyistä hurmaavaan draamaan! Konserttia säestää pianotaiteilija Mikko Mattila.

Kesto 1 h 45 min (sis. väliaika)
www.facebook.com/PolaIvankaFANCLUB


La 16.11.2019 klo 19
Helsingin Gayteatteri HGT: Perheen pinkki lammas

Ari Murron käsikirjoittama Perheen pinkki lammas kuvaa seksuaalivähemmistöihin kuuluvien ja heitä ympäröivien ihmisten elämän käänteitä. Henkilöhahmoja ajaa into elää omaa elämäänsä ja saada aikaan jotain pysyvää. Joskus siihen tarvitaan sisua, toisinaan näyttävä meikki ja iso peruukki. Näytelmän tyyli on sekoitus Niskavuori-elokuvien melodramaattista tunteiden paloa ja kaurismäkeläistä absurdia tilannekomediaa.

Ohjaus: Mika Tepsa
Valosuunnittelu: Ville Virtanen
Musiikki ja äänet: Salla Markkanen

Kesto 2 h (sis. väliaika)
www.hgt.fi