Musiikki

MILLENCOLIN (SWE)


Järjestäjä:Millencolin
Paikka:The Circus
Osoite:Salomonkatu 1-3, Narinkkatori
00100 Helsinki
Pääsymaksu:35

Lähde:Lippupiste

MILLENCOLIN (SWE)

RUOTSALAISMENESTYS MILLENCOLIN MARRASKUUSSA SUOMEEN

Punkrock-yhtye Millencolin nähdään parin vuoden tauon jälkeen jälleen Suomessa. Viimeksi Ilosaarirockissa vuonna 2017 esiintynyt bändi suuntaa syksyllä kiertueelle, joka pysähtyy marraskuun 8. päivä Tampereella ja 9. päivä Helsingissä.

Millencolin on yksi Ruotsin rockviennin suurimmista nimistä ja on nyt ajankohtainen yhdeksännen albumijulkaisun myötä. Kesän festariesiintymisten jälkeen bändi suuntaa ensin alkusyksystä USA:han ja loppuvuodesta kiertue yltää Pohjoismaihin.

Vuonna 1992 Örebrossa perustettu yhtye julkaisi helmikuussa jo yhdeksännen studioalbuminsa “SOS”, jota on kuvailtu kypsemmäksi levyksi sen sisältämien tummien sanoitusten vuoksi, jotka kuvaavat todellisuuttamme tällä hetkellä. Lähes kolmen vuosikymmenen ajan Millencolin on tarjonnut tarttuvaa punkia, joka on täyttänyt salit ympäri maailmaa. Uusin albumi on vahva lisäys vaikuttavaan levykatalogiin.

Melodisen punkin sanansaattajat Nikola Sarcevic, Mathias Färm, Erik Ohlsson ja Fredrik Larzon ovat uudella albumillaan halunneet juhlia elämää, mutta samalla halunneet kannustaa kuuntelijoita suojelemaan sitä kaikin tavoin. ”Kun kuuntelen musiikkia, kiinnitän ensimmäisenä huomiota melodiaan ja kertosäkeeseen” kertoo Mathias Färm. ”Mutta siisteintä on se, jos pidät kappaleesta ja kuuntelet sitä tarkemmin, ja siinä onkin joku viesti. Se on meidän vahvuutemme bändinä: sanoitusten viesti ja hyvät biisit.”

La 9.11.2019 The Circus, Helsinki
Ovet klo 20, ikäraja K-18