Musiikki, Teatteri ja ooppera

NUNNIA JA KONNIA, Lahti


Järjestäjä:Lahden kaupunginteatteri
Paikka:Juhani-näyttämö, Kirkkokatu 14
Osoite:Kirkkokatu 14
15140 Lahti
Pääsymaksu:51

Lähde:Lippupiste

NUNNIA JA KONNIA, Lahti

Discokuningattaren urasta haaveileva Deloris Van Cartier haluaa puhaltaa uralleen nostetta alamaailmassa häärivän miesystävänsä Curtisin yökerhossa. Epäonnisen sattuman vuoksi Deloris joutuu pakenemaan gangstereita ja suojellakseen häntä poliisi piilottaa Delorisin nunnaluostariin. Kaksi erilaista maailmaa joutuu kipinöivälle törmäyskurssille. Vauhtiin ja vapauteen tottunut laulajatar yrittää sopeutua nunnaluostarin täsmälliseen aikatauluun ja kuriin. Deloris ja nunnat ovat kuitenkin lyömätön joukko ladatessaan ilmoille soulin, gospelin ja discon tarttuvat sävelet. Sunnuntaiaamun messuissa alkavat puhaltaa uudet tuulet.

Musikaalikomedia Nunnia ja konnia on kuin mannaa taivaalta. Näyttämö täyttyy valtavalla rakkaudella, kun Deloris ja nunnat antavat palaa. Hersyvän hauskassa musikaalissa yhtyvät railakas huumori ja mukaansatempaava musiikki.

Nunnia ja konnia -musikaali perustuu saman nimiseen elokuvaan vuodelta 1992. Naispääroolissa Deloriksena vierailee Ushma Karnani.

ENSI-ILTA 4.9.2019 SUURELLA NÄYTTÄMÖLLÄ

SUOMENNOS Heikki Sankari, Kristiina ja Jussi Vahvaselkä
OHJAUS Ilkka Laasonen
MUSIIKIN JOHTO JA SOVITUS Antti Vauramo
LAVASTUS Minna Välimäki
PUKUSUUNNITTELU Sari Suominen
KOREOGRAFIA Sami Vartiainen
VALOSUUNNITTELU Kari Laukkanen
ÄÄNISUUNNITTELU Jukka Vierimaa
ROOLEISSA Tomi Enbuska, Laura Huhtamaa, Mikko Jurkka, Ushma Karnani (vier.), Anni Kajos (vier.), Marko Nurmi, Teemu Palosaari, Aki Raiskio, Aarre Reijula, Satu Säävälä, Liisa Vuori, Timo Välisaari.
Lahden Gospel-kuorosta Mayan Avnery, Maria Byman, Piia Hiukka, Anu Hänninen, Meri Kalanti, Anna Kangasluoma, Sanni Keinänen, Minna Krupka, Anne Mynttinen, Riika Raatikainen, Jonna Rothberg-Mikkonen ja Merja Salonen sekä Aleksis Kyrö, Eleonoora Martikainen ja Kim Ruuska