Teatteri ja ooppera

Perjantait Gretan kanssa


Järjestäjä:Tampereen Ylioppilasteatteri
Paikka:Itsenäisyydenkatu 12-14, 33500 Tampere
Osoite:Itsenäisyydenkatu 12-14
33500 Tampere
Pääsymaksu:min 8 € - max 15

Lähde:Tapahtumainfo

Perjantait Gretan kanssa

Jäävuoret sulavat ja hiilinielut palavat ja jotain pitäis varmaankin tehdä! Mutta ei kyllä oikein osaa. Eikä jaksa. Eikä kyllä ihan rehellisesti sanottuna huvita tippaakaan. Mutta SOS!!11!1

Perjantait Gretan kanssa ei ole tarina Greta Thunbergista. Perjantait Gretan kanssa on tarina meistä aivan jokaisesta. Se on dokumenttiteatteria tästä hetkestä, kokonaisesta ihmiskunnasta suurimman haasteensa edessä. Esitys tuotetaan ryhmälähtöisesti ja sisältöä ammennetaan School Strike For Climate -ilmiöön liittyvän materiaalin lisäksi tekijöiden omista ajatuksista ja kokemuksista sekä päivänpolttavista kysymyksistä: Mitä tässä voi pieni ihminen tehdä? Aloittaisiko vallankumouksen vai ostaisiko kaurajogurttia? Onko Kardashianien mallistoon tulossa lähivuosina design-kaasunaamareita ja missä väreissä? Ja kummalla on pienempi hiilijalanjälki: Tapparalla vai Ilveksellä?

Elämme maailmassa, jossa lapset jättäytyvät koulusta pois yrittääkseen pelastaa tulevaisuutensa, kun samaan aikaan jossain todellisuudentajun tuolla puolen valtaapitävät suojelevat elintasoaan pölyisissä kabineteissaan. Mutta stop nyt – ehkä toivoa on vielä! Gretan lakko on laajentunut miljoonien ihmisten yhteisponnistukseksi, eikä sitä voi sivuuttaa enää eliitin pinttyneinkään homekorva! Tervetuloa seuraamaan meidän kannanottoamme Tampereen Ylioppilasteatterille 23.11.2019 alkaen!