Musiikki

Rehupiikles, Duo Trebbio


Järjestäjä:Rytmikorjaamo
Paikka:Rytmikorjaamo
Osoite:Vaasantie 11
60101 Seinäjoki
Pääsymaksu:alk.19,50

Lähde:Tiketti

Rehupiikles, Duo Trebbio

Rehupiikles on huumoripitoinen rock'n'roll-jazz-kantri-blues-kansanmusiikkiyhtye, jonka musiikki ja show saa haurankaivajankin nauramaan.

Nimi Rehupiikles tulee siitä, että aikanaan vanhat isännät ja emännät Etelä-Pohjanmaalla eivät osanneet lausua Beatles-yhtyeen nimeä. Rehu-etuliite viittaa tietysti maatalouteen ja maaseutuun.

Nyt yhtye julkaisee uutta musiikkia 10 vuoden jälkeen ja esiintyy levyn julkaisun kunniaksi Seinäjoen Rytmikorjaamolla. Rehupiikles on perustettu vuonna 1986 ja julkaisi ensimmäisen levynsä vuonna 1995. Kokoonpano ei ole vuosien saatossa sammaloitunut.

 

Duo Trebbio: Trebingo
- bingotanssit

Matti "Masa" Mäenpää ja Cristian "Krisse" Wuorimaa, nuo pitkän linjan bingokulttuurin puolestapuhujat haastavat nykyaikaiset viihdemuodot ja haluavat tarjota ihmisille jotain todella elämyksellistä. Ja mikä parasta, kuulet Duo Trebbion  kestohitit  pelaamisen lomassa. Ei siis ole liioittelua puhua jopa voimaannuttavasta kokemuksesta. Bingon jännitystä ja korkeatasoista tanssimusiikkia, olkaa hyvät!

Tervetuloa kisaamaan mitä upeimmista palkinnoista!Showtime:
21:15 Duo Trebbio -show
22:30 Rehupiikles

Liput ovelta 20 €, mikäli jäljellä.

Tapahtumapaikalla pyörätuolikoroke.

Show & dinner -lippu sisältää illan keikkalipun sekä ruokailun Varickolla Rytmikorjaamon naapurissa ennen keikkaa klo 20:00-22:00. Pelkkä Dinner-lippu ei oikeuta sisäänpääsyyn keikalle. Voit ostaa yhteislipun, täydentää aiemmin ostamasi keikkalipun Dinner-lipulla tai käydä ainoastaan syömässä menemättä keikalle. Pöytävarauksista ja allergioista voit olla suoraan yhteydessä ravintola@varicko.fi . Lisätietoja, menut ja keikkalistan löydät täältä: www.varicko.fi/show-dinner

Pyörätuoliasiakkaan avustajalle ostettava Dinner-lippu erikseen.

Burger Buffet

Pirjon Pakarin tuoreita kaurasipulisämpylöitä ja itse valmistettuja kotimaisia lihoja ja kasvisruokia. BBQ-pulled porkia tai olutchilijauhelihaa, inkiväärikorianteri pulled chickeniä ja tomaattista härkistä.

Lisäksi runsas salaattipöytä, jossa mm. salaattia, tomaattia, kurkkua, jalapenoa, kapriksia, ananasta, marinoitua punasipulia ja ranskalaisia/bataatteja, remouladea, valkosipulimajoneesia sekä muita vaihtuvia täytteitä. Vesi ja kahvi/tee.