event-205719 event-205719

Musiikki

Ruoska, Stereo Terror Dj's


Järjestäjä:MDNGT Bar&Club
Paikka:MDNGT Bar&Club
Osoite:Uudenmaankatu 4-6
05800 Hyvinkää
Pääsymaksu:alk.14,50

Lähde:Tiketti

Ruoska, Stereo Terror Dj's

Ruoska on Juvalta kotoisin oleva industrial metal -yhtye. Yhtye on perustettu vuonna 2002. Ruoskan musiikkityyli on vahvasti Rammstein -vaikutteista. Yhtyeen jäsen itse sanoo: "Rammsteinissa on oikeaa asennetta, joten miksi me tehtäisiin mitään huonommin". Yhtye on julkaissut yhteensä 5 albumia ja jäivät 2009 tauolle.

Joulukuussa 2017 Ruoska teki paluun soittamalla kaksi konserttia, ensimmäisen Pakkahuoneella Tampereella ja toisen Nosturi-klubilla Helsingissä. Konsertit olivat osa MetalOrgy-tapahtumaa. Lukuun ottamatta Kai Ahvenrantaa yhtye soitti alkuperäisellä kokoonpanolla. Nyt vuonna 2019 Ruoska on valmis taas keikkailuun. Suomen kovin industrial metal -yhtye.

Stereo Terror Dj's on enemmän kuin kaksi tiskijukkaa. Energinen ja dynaaminen duo tarjoilee sekopäisiä ja viihdyttäviä "Terror Disco" iltojaan sekoitellen kaikkea Rob Zombiesta Basic Elementtiin. Heidän ainoa tarkoituksensa on räjäyttää bileet käyntiin ja pitää huoli, että tunnelma pysyy katossa koko illan. Stereo Terror Dj's on esiintynyt etkoilla, jatkoilla kuin itse pääesiintyjänäkin klubeilla, festareilla, tapahtumissa, risteilyillä ja yksityistilaisuuksissa huolehtien aina ammattimaisesti, että ilta onnistuu. Metal, eurodance, hardrock, ysäri.. You name it, we play it!

Facebook-tapahtuma
MDNGT



Liput ovelta 15 €, S-Etukortilla 13 €.

Kommentoi tapahtumaa (0)