event-197493 event-197493

Musiikki

SCORE - ORCHESTRAL GAME MUSIC


Järjestäjä:Kuopion Musiikkikeskus
Paikka:Kuopion Musiikkikeskus Konserttisali
Osoite:Kuopionlahdenkatu 23
70100 Kuopio
Pääsymaksu:min 27 € - max 34

Lähde:Lippu.fi

SCORE - ORCHESTRAL GAME MUSIC

Kuopion Musiikkikeskus
Keskiviikko 13.11.2019 klo 19 Konserttisali
SCORE – ORCHESTRAL GAME MUSIC
Kuopion kaupunginorkesteri
Atso Almila, kapellimestari
Sabina Zweiacker, sopraano

Orvar Säfström, juontaja SCORE tuo sinfonisen pelimusiikin Kuopioon! Oletko valmis iltaan, joka on ainutlaatuinen ja fantasiantäyteinen löytöretki niin intohimoisille aktiivipelaajille kuin tavan kuulijoille? Tervetuloa pelimusiikin taianomaiseen maailmaan nauttimaan kaikkien aikojen suosituimpien pelien tunnussävelmistä. Pelimusiikilla on miljoonia faneja ympäri maailmaa. SCORE-konsertti vie sinut sinfoniseen seikkailuun läpi klassikkopelien ja pelimusiikin historian.

Halo on yksi pelihistorian menestyneimmistä pelisarjoista ja pelin tunnusmusiikki klassikko jo itsessään – samoin kuin Nobuo Uematsun säveltämä musiikki Final Fantasy –peleihin. Assassin’s Creed: Black Flag -musiikin myötä matkataan merirosvojen seikkailuihin Karibialle ja The Last of Us -pelin tunnelmiin kuljettaa jousille kirjoitettu, koskettava kappale ”All Gone (No Escape)”, jonka on säveltänyt moninkertainen Oscar-voittaja Gustav Santaolalla (mm. musiikki elokuviin Brokeback Mountain, Babel). Ainutlaatuisia retropelien klassikoita, kuten Sonic the Hedgehog tai toimintasankari MegaMan, ei ole unohdettu.

Sopraano Sabina Zweiacker tunnetaan upeista pelimusiikkitulkinnoistaan – hän laulaa konsertissa mm. Journey-pelistä tutun, viidellä eri kielellä kirjoitetun kappaleen ”I Was Born for This”, jonka teksti on kokoelma poimintoja eri historiallisista dokumenteista ja runoteoksista sekä ”The Dragonborn Comes”, jota bardit laulavat pelissä The Elder Scrolls: Skyrim.

Konsertin isäntänä toimii Orvar Säfström, ruotsalainen peli- ja elokuva-asiantuntija.

Järj. Kuopion kaupunginorkesteri

Kommentoi tapahtumaa (0)