Musiikki, Messut ja markkinat

XXL Mössö 2019


Järjestäjä:Lahden Messukeskus
Paikka:Lahden Messukeskus
Osoite:Salpausselänkatu 7
15110 Lahti Lahti
Pääsymaksu:
Lähde:Tiketti

XXL Mössö 2019

XXL Mössö, Lahden suurin sisäfestivaali parhaaseen pikkujouluaikaan!

Lahden Messuhalli täyttyy jälleen hyvän musiikin ystävistä ja pikkujoulun viettäjistä. Luvassa on järjestyksessään kolmas XXL Mössö tapahtuma: Huippuartisteja - parhaaseen pikkujouluaikaan, tiedossa on Lahden vuoden suurin sisäfestivaali!

XXL Mössön aikataulut.

Perjantai 15.11.

Paula Koivuniemi
Legenda Paula Koivuniemen vuoden ainoa orkesterikeikka Lahdessa. Lavalla 7-henkinen orkesteri joka vilisee tuttuja soittajia: rummuissa Anssi Nykänen, kitarassa Tuomas Wäinölä.

Tuure Kilpeläinen & Kaihon Karavaani
Uransa suurinta suosiota nauttiva yhtye veti jo edellisen XXL Mössö -keikkansa täydelle Messuhallille.

Vesterinen Yhtyeineen
Hurjaa keikkasuosiota nauttiva Vesterinen Yhtyeineen julkaisi kuudennen albuminsa keväällä. Levynjulkaisukiertue eteni loppuunmyydyissä keikkapaikoissa. Esimerkiksi "Kukaan ei koskaan", "Mitä tapahtui Hokkasen Timolle" ja "Faija käyttää napapaitaa" -hiteistään tunnettu yhtye saa kunnian aloittaa tämän vuoden XXL Mössö -tapahtuman.

Lauantai 16.11.

Apulanta 
Apulanta järjesti helmikuussa ikimuistoiset areenakeikat esiintymällä kahtena iltana loppuunmyydylle Hartwall Arenalle. Vuoden 2019 ainoan Lahden-keikkansa Apulanta soittaa XXL Mössön lauantain päätteeksi.

Kolmas Nainen
Suomalaisten kestosuosikki julkaisee lokakuussa uuden levyn, viiden vuoden tauon jälkeen. Pauli Hanhiniemen johtama bändi on vuodesta toiseen yksi keikkapaikkojen eniten toivottuja esiintyjiä.

Mato Valtonen & Jore Marjaranta Band plays Rock'n'Roll!
Suomalaisen rockin pioneerit, "Cowboy-Twinsit" Mato Valtonen ja Jore Marjaranta, halusivat perustaa bändin, jossa myös yleisö pääsee heti mukaan laulamaan tuttuja rock-klassikoita vuosikymmenten takaa. Leningrad Cowboys, Sleepy Sleepers, Albert Järvinen Band, Guitar Slingers ja Joren soolotuotanto luovat pohjan keikan ohjelmistolle.

 

28 myyntipistettä, sujuvammat VIP-alueen palvelut ja runsaasti istumapaikkoja.

Tänä vuonna XXL Mössön VIP-alueen palveluita on parannettu entisestään: VIP-passilla pystyy sujuvammin liikkumaan alueella. Vipin juomapisteet on sijoitettu paremmin toimiviksi. VIP-alueen oma narikka on lähellä vip-aluetta samoin wc-tilat.

Alueella on street food -myyntipiste, jossa tarjolla myös vegetuotteita. Laadukkaille erikoisoluille ja -siidereille on oma myyntipiste.

Kovasti kiitosta saaneet 3 jättiscreeniä näyttävät tänäkin vuonna konsertin neljällä kameralla kuvattuna. Festivaalialueella on runsaasti istumapaikkoja.VIP tai bussikuljetuksen sisältäviä lippuja ei ole mahdollista maksaa kulttuurieduilla.

2 PÄIVÄÄ -lippu vaihdetaan rannekkeeseen.

Ovet VIP alueelle aukeavat klo 17:00.
Aluelipulla ovet aukevat klo 18:00.
Alue suljetaan klo 02.00.

Perjantai 15.11.
19:30 Vesterinen Yhtyeineen
21:30 Paula Koivuniemi
23:30 Tuure Kilpeläinen & Kaihon Karavaani

Lauantai 16.11.
19:30 Mato Valtonen & Jore Marjaranta plays Rock´n´ roll
21:30 Kolmas Nainen
23:30 Apulanta

VIP-lippu sisältää:
– VIP-passin
– Oman sisäänkäynnin ja narikan
– Istumapaikan VIP-alueella
– laajan VIP-menun noutopöydästä

VIP Lounge -lippu sisältää:
– Pääsylippu konserttiin
– Oma sisäänkäynti ja eteispalvelu
– VIP-tasoiset loungepalvelut
– Ruokailu Messuhallin Loungessa
   – Lounge avoinna 17-01

VIP- ja bussilippujen ostajien yhteystiedot kerätään ja luovutetaan järjestäjälle tiedottamista ja ohjeistamista varten.