Lasten tapahtumat, Messut ja markkinat, Muut

Coca-Colan joulurekka Kirkkonummella


Järjestäjä:Coca-Cola
Paikka:Prisma Kirkkonummi
Osoite:Munkkullavägen 29
02400 Kirkkonummi
Pääsymaksu:
Lähde:Tapahtumainfo

Coca-Colan joulurekka Kirkkonummella

Viime vuonna ensimmäistä kertaa Suomessa nähty Coca-Colan joulurekka tekee joulukuussa kiertueen kymmenellä paikkakunnalla Suomessa. Värikäs kulkue suuntaa muun muassa Vantaalle, Tuuriin, Seinäjoelle, Turkuun, Kirkkonummelle ja Maarianhaminaan.

Suomalaiset pääsevät äänestämään, millä paikkakunnalla joulurekka pysähtyy 18.12. Vaihtoehtoina on viisi rekan reitille sopivaa kaupunkia: Forssa, Heinola, Mikkeli, Nokia tai Pori.

Jokaisella kaupungille on laadittu oma jouluinen soittolistansa musiikin suoratoistopalvelu Spotifyhin. Voittajaksi ja pysähdyspaikaksi valitaan kaupunki, jonka soittolistaa on kuunneltu eniten aikavälillä 18.11.–1.12. Voittajakaupunki julkistetaan 2.12.

Coca-Cola on valinnut tämän vuoden kiertueelle kohteita, joissa rekka ei viime vuonna käynyt. Kiertuepaikoista kahdeksan on kokonaan uusia: viime vuoden pysähdyspaikoista Tuuri ja Turku ovat listalla nytkin.

Kiertuepaikkakunnilla järjestetään jouluisia tapahtumia, joissa muun muassa jaetaan ilmaisia juomia ja pelataan kierrätysrulettia tyhjillä tölkeillä.

Suomessa liikennöivä joulurekka on tänä vuonna sama kuin vuosi sitten, eli Kenworth-jenkkirekka vuosimallia 1978. Punainen autojätti erottuu liikenteessä, sillä se on koristeltu noin 11 000 led-valolla ja joulupukin kuvalla.