Musiikki, Teatteri ja ooppera

HERRASMIESHUIJARIT


Järjestäjä:Kouvolan Teatteri
Paikka:Kouvolan Teatteri, Päänäyttämö
Osoite:Salpausselänkatu 38
45100 Kouvola
Pääsymaksu:42

Lähde:Lippupiste

HERRASMIESHUIJARIT

HERRASMIESHUIJARIT

Mikään ei voita kunnon huijarikomediaa! Etenkään, kun suuntana on ylellinen Ranskan Riviera. Riemukas musikaali pursuaa glamouria, taitavasti rytmitettyä komiikkaa ja huolet huuhtovaa musiikkia.

Tarinan hurmurit elättävät itsensä puhumalla naiset pyörryksiin, vieden rahat ja sydämen. Mutta kun nuori Freddy ilmestyy kokeneemman Lawrencen luksusliitelyn ilmatilaan, tulee apajille ahdasta. Niinpä he lyövät vetoa kaikkien aikojen huijauksesta, ja häviäjän on lähdettävä. Voittaja on se, joka onnistuu ensin huijaamaan 50 000 dollaria rikkaalta perijättäreltä, saippuakuningatar Christineltä.

Uskomaton kisailu vuosisadan huijauksesta alkaa ja pitää katsojan otteessaan koko musikaalin ajan. Naurua, laulua ja hullunkurisia käänteitä. Jäljelle jää vain kysymys; kuka huijaa lopulta ja ketä?

Tehokasta naurulomaa tarjoava musikaalikomedia valaisee synkemmänkin syksyn!

ENSI-ILTA SUURELLA NÄYTTÄMÖLLÄ 12.9.2019

OHJAUS Mika Nuojua
SUOMENNOS Kari Arffman
KOREOGRAFIAT Osku Heiskanen
KAPELLIMESTARI Iikka Kahri
LAVASTUS Sanna Halme
PUKUSUUNNITTELU Niina Pasanen
VALOSUUNNITTELU Esa Kurri
ÄÄNISUUNNITTELU Antti Helineva
KAMPAUKSET JA MEIKIT Satu Linerva
ROOLEISSA Sami Kosola, Tuukka Raitala, Satu Lemola, Veli-Matti Karén, Annina Rubinstein, Satu Taalikainen, Petteri Hautala, Juha Hippi, Panu Poutanen, Tiina Winter ja Tanja Varha

Book by Jeffrey Lane, Music and Lyrics by David Yazbek. Based on the film ”Dirty Rotten Scoundrels” written by Dale Launer and Stanley Shapiro & Paul Henning.