Musiikki, Teatteri ja ooppera

POIKABÄNDI


Järjestäjä:Tampereen Työväen Teatteri
Paikka:TTT Suuri näyttämö
Osoite:Hämeenpuisto 28 - 32
33200 Tampere
Pääsymaksu:53

Lähde:Lippupiste

POIKABÄNDI

Poikabändi
Musikaalikomedia

Antaudu 90-luvulle

Kantaesitys 5.9.2019 Suurella näyttämöllä


Uusi, räiskyvä musikaalikomedia Poikabändi vie meidät tähtitehtaaseen nimeltä Toijala ja sieltä maailmanmaineeseen ponnahtavan poikabändi ToiBoysin tarinaan. Se kertoo kaiken ylittävästä ystävyydestä, unelmista, yhteisön voimasta ja kysyy mikä loppujen lopuksi on tärkeintä.

Suomen viimeinen viaton vuosikymmen on ohi ja eletään vuotta 1992. Maken ja Karin nousukiidossa perustama äänimainosyhtiö on mennyt laman myötä konkurssiin ja kaverit etsivät epätoivoisesti uutta ideaa, sitä, joka muuttaisi koko pelin. Ja löytyyhän se: Suomen ensimmäinen Poikabändi! Työpaikkailmoituksilla, mainosmaailmasta tutuilla metodeilla sekä Karin äidin Kaarinan, tulevan alpakkafarmarin ja työttömän parturi-kampaajan avustuksella, he saavat vastoin kaikkia odotuksia bändin kasaan ja levy-yhtiön kiinnostuksen heräämään. Lopulta koittaa myös ensimmäisen keikan aika…

90-luku on täällä taas – ja sinä olet tervetullut mukaan!

Poikabändi-musikaalissa on kova tähtikaarti sekä lavalla että sen takana. ToiBoysin muodostavat musikaaleissa loistanut TTT:n Jari Ahola (Vuonna 85, Tytöt 1918, Rakkaudella merkitty), Jon-Jon Geitel (Roope Salminen ja koirat, nimiroolit musikaaleissa Shrek ja Tarzan), Lauri Mikkola (Kinky Boots), TTT:n nuori näyttelijä Saska Pulkkinen sekä Jonas Saari (Les Miserables, Vampyyrien tanssi, Tom of Finland).

Backstagelta tekijätiimi Riku Suokas ja Heikki Syrjä tunnetaan monista musikaalituotannoista (Dingo, Vuonna 85 -musikaalisaaga, Tahtien sota). 90-luvun musiikkia säveltävät miehet suosikkikokoonpanojen takaa, Risto Asikainen (Popstars, Nylon Beat, Gimmel), Kristian Maukonen (XL5, Taikapeili, Antti Tuisku) sekä musikaalien mestari Pekka Siistonen (Vuonna 85, Agents, Tästä asti aikaa). Koreografi on Markku Nenonen (Billy Elliot, Rocky Horror Show, Vuonna 85).

Nyt tehdään mehuu!

Ohjaus ja käsikirjoitus Heikki Syrjä ja Riku Suokas
Sävellys Risto Asikainen, Kristian Maukonen , Pekka Siistonen
Lavastussuunnittelu Teppo Järvinen
Pukusuunnittelu Jaana Aro
Kapellimestari Pekka Siistonen
Koreografia Markku Nenonen
Valosuunnittelu Sami Rautaneva
Äänisuunnittelu Kalle Nytorp
Musiikin tuotanto Ari Toikka ja Pekka Siistonen

Rooleissa
Jari Ahola
Jon-Jon Geitel
Lauri Mikkola
Saska Pulkkinen
Jonas Saari
sekä
Petra Ahola
Heidi Kiviharju
Verneri Lilja
Samuli Muje
Jyrki Mänttäri
Suvi-Sini Peltola
Jaana Oravisto
Matti Pussinen-Eloranta
Aimo Räsänen

Bändi Alabama House Band
Mukana myös tanssiryhmä