Teatteri ja ooppera

MUSTAPUKUINEN NAINEN


Järjestäjä:Salon Teatteri
Paikka:Salon Teatteri
Osoite:Mariankatu 3
24100 Salo
Pääsymaksu:31

Lähde:Lippupiste

MUSTAPUKUINEN NAINEN

MUSTAPUKUINEN NAINEN
Susan Hill – Stephen Mallatratt – Pauliina Salonius

Selkäpiitä karmivaa jännitystä! Kätkettyjä salaisuuksia!


Salon Teatterin vuosi 2020 käynnistyy yhdellä maailman tunnetuimmalla jännitysnäytelmällä. Susan Hillin kauhuromaaniin The Woman in Black perustuva näytelmä on mukaansatempaavin ja yllätyksellisin kauhutarina, mikä teatterissa on koskaan nähty. Tätä maailmankuulua näytelmää on esitetty Lontoossa jo yli 30 vuotta. Vuonna 2012 sai ensi-iltansa romaaniin perustuva samanniminen trillerielokuva, jota tähditti mm. Daniel Radcliffe.

Esityksen ensi-ilta on pe 10.1.2020 ja viimeinen esitys la 15.2.2020.

Jännitystä tihkuvassa kummitustarinassa nuori asianajaja Kipps lähetetään eriskummallisena erakkona pidetyn rouva Drablow’n hautajaisiin Ankeriasrämeeseen, kaukaiseen Englannin kolkkaan. Tuulenpieksemälle seudulle kuljetaan vain laskuveden aikaan.

Pahaa aavistamatta Kipps saapuu selvittämään edesmenneen rouvan sotkuisia papereita ja asiakirjoja. Hän on täysin tietämätön traagisista salaisuuksista, jotka kätkeytyvät hylätyn talon suljettujen ikkunaluukkujen taakse.

Vuosia myöhemmin Kipps palaa tuohon aikaan ja kertoo tarinansa näyttelijälle. Hän haluaa epätoivoisesti eroon painajaisista, jotka ovat piinanneet häntä vuosikymmenien ajan.

Suosittelemme yli 12-vuotiaille.

Alkuperäisteos: Susan Hill
Käsikirjoitus: Stephen Mallatratt
Suomennos: Marja Alopaeus
Ohjaus: Pauliina Salonius
Sävellys ja äänisuunnittelu: Jouni Lehtonen
Pukusuunnittelu: Taija Jokilehto
Lavastus: Riku Suvitie