Lasten tapahtumat

PANDA- JA YHDISTELMÄLIPUT


Järjestäjä:Ähtäri Zoo, Panda, Ähtäri Zoo
Paikka:Ähtäri Zoo, Pandatalo
Osoite:Karhunkierros 150
63700 ähtäri
Pääsymaksu:30

Lähde:Lippupiste

PANDA- JA YHDISTELMÄLIPUT

PANDA

Ähtäri Zoon Pandatalo eli Snowpanda House on valmistuessaan ennen kaikkea Ähtäri Zoon isopandojen koti, jossa niillä on sisätarhojen lisäksi laajat ulkoilualueet aktiviteetteineen. Yleisö pääsee katsomaan pandoja hyvinkin läheltä isojen ikkunoiden, avarien tilojen ja ulkotarhaa kiertävän kävelysillan ansiosta. Pandatalosta löytyy myös ravintola ja terassi, take-away kahvila ja matkamuistomyymälä. Pandatalon osoite on Karhunkierros 150, Ähtäri.

Pandatalovierailun ajankohta valitaan lippua ostaessa. Lippu oikeuttaa yhteen kertakäyntiin.
Lipunmyynti ja sisäänpääsy sekä eläinpuistoon että pandataloon suljetaan tuntia ennen sulkemisaikoja.

Liput:
Pandatalo-vierailu aikuinen 30€ / lapsi 4-14 v. 16€ Portilta 34€ / 20€
Pandatalo-vierailun ajankohta valitaan lippua ostaessa, tarkistathan tilauksen huolellisesti ennen maksua!

Yhdistelmälippu aikuinen 36€ / lapsi 4-14 v. 21€ Portilta 39€ / 24€
Sisältää kertavierailun Pandatalossa + 2 vrk Ähtäri Zoossa sekä Farmilla. Tällä lipulla näet kaikki Zoon kohteet.

Ähtäri Zoo aikuinen 20€ / lapsi 4-14 v. 12€ Portilta 24€ / 16€

Lippu on voimassa vuoden ostopäivästä. Lippu aktivoituu käyttöön ensimmäisen kerran Zoo-kierrokselle mentäessä ja on voimassa 2 vrk:n ajan (ei sis. Pandatalo-vierailua). Eläinpuiston lippuun sisältyy myös vierailut Ähtäri Zoo Farmilla eli vanhanajan maatilalla, jossa pääsee tutustumaan kotieläimiin.
Ähtäri Zoon pääsyliput täältä

www.ahtarizoo.fi

SAAPUMINEN
Ähtäri Zoo sijaitsee hyvien yhteyksien päässä Etelä-Pohjanmaan, Keski-Suomen ja Pirkanmaan keskellä, osoitteessa: Karhunkierros 150, 63920 Ähtäri. Etäisyys Seinäjoelle 80 km (1 tunti), Jyväskylään 120 km (1,5 tuntia), Tampereelle 140 km (2 tuntia) ja Helsinkiin 300 km (4 tuntia). Ähtärin keskustan ja Ähtäri Zoo Resortin välimatka on 7km.

Autolla
Kun olet saapunut Ähtäriin, löydät Ähtäri Zoon seuraamalla Eläinpuisto -tienviittoja. Parkkialueita löytyy aivan Ähtäri Zoon edestä sekä muutaman minuutin kävelymatkan päästä.

Junalla
Eläinpuistolla on oma junaseisake, jonka löydät VR:n sivuilta nimellä Eläinpuisto Zoo. Pysäkiltä on noin 15 minuutin kävelymatka Ähtäri Zoohon. Aikataulut löydät täältä.

Linja-autolla
Bussipysäkki sijaitsee noin 1,2 km päässä sisäänkäynnistä, valtatie 18 varrella välillä Inha-Myllymäki. Aikataulut löytyvät täältä.

ESTEETTÖMYYS
Ähtäri Zoo, Kotieläintila Farmi sekä Pandatalo ovat esteettömiä. Invapaikkoja rajoitetusti Zoon sisäänkäynnin edessä.

LISÄPALVELUT
Ähtäri Zoon on osa isoa matkailualuetta, kauniin metsän keskellä ja Hankaveden äärellä. Alueelta löytyy mm. majoitus- ja ravintolapalveluita, oheispalveluita, hienot ulkoilureitistöt, seikkailupuisto Flowpark, kylpylä, tapahtuma-areena Ähtäri-halli sekä täysimittainen golfkenttä. Lisätiedot www.ahtarizoo.fi.