Teatteri ja ooppera, Lasten tapahtumat

AARRESAARI


Järjestäjä:Lahden kaupunginteatteri
Paikka:Eero-näyttämö, Kirkkokatu 14
Osoite:Kirkkokatu 14
15140 Lahti
Pääsymaksu:18

Lähde:Lippupiste

AARRESAARI

Hiiohoi arkajalat ja maakravut! Nyt on luvassa myrskyä ja merirosvousta, seikkailuja ja aarrejahtia! Nuori Jim joutuu hurjaan seikkailuun löydettyään yllättäen äitinsä kanssa merirosvokapteeni Flintin aarrekartan ja pian hän onkin jo kajuuttapentuna kuunari Hispaniolalla, suuntana Luurankosaari ja kauhean kapteeni Flintin aarre!

Merimatka osoittautuukin huomattavasti odotettua myrskyisämmäksi kun Jim tapaa yksijalkaisen laivakokin Pitkä-John Silverin, jolla on omat lurjusmaiset suunnitelmansa aarteen suhteen. Eikä laivan miehistökään ole kaikkea sitä miltä näyttää…

Jimin neuvokkuus ja rohkeus joutuvat kovaan koetukseen hurjien käänteiden täyttämässä jännittävässä ja hauskassa seikkailussa ja ennen kuin matka on ohi, sapelit kalisevat, ruuti käryää ja merirosvolaulut raikuvat.

Näytelmä perustuu Mauri Kunnaksen tulkintaan Robert Louis Stevensonin saman nimisestä klassikkoromaanista.

Joten astukaa laivaan, nostakaa ankkuri ja liittykää mukaan kunnasmaiselle matkalle kohti Luurankosaarta ja merirosvoaarretta!

KANTAESITYS 31.8.2019 EERO-NÄYTTÄMÖLLÄ

SOVITUS JA OHJAUS Aleksis Meaney
LAVASTUS, PUKUSUUNNITTELU JA VALOSUUNNITTELU Tiina Hauta-aho
MUSIIKKI JA ÄÄNISUUNNITTELU Tatu Virtamo
ROOLEISSA Jori Halttunen, Saana Hyvärinen, Mari Naumala, Anna Pitkämäki, Mikko Pörhölä, Jari-Pekka Rautiainen, Henri Tuominen ja Raisa Vattul

Suosittelemme esitystä 6-vuotiaasta ylöspäin esityksen jännittävistä tapahtumista johtuen!
KESTO 1 h 40 min (sis. väliajan)