Teatteri ja ooppera

JUORUJA


Järjestäjä:Lahden kaupunginteatteri
Paikka:Juhani-näyttämö, Kirkkokatu 14
Osoite:Kirkkokatu 14
15140 Lahti
Pääsymaksu:32

Lähde:Lippupiste

JUORUJA

Lahden kaupunginteatterin kevään 2020 esitykset perutaan toistaiseksi.

Voit vaihtaa pääsylippusi lahjakorttiin tai haluamaasi syksyn esitykseen. Halutessasi lipun hinta voidaan myös korvata sinulle. Yhteydenotot tai hyvityspyynnöt yhteystietojen ja tilinumeron kera voi lähettää lktliput@lahti.fi /  lktryhmat@lahti.fi. Lahjakortti lähetetään postitse.

Lippupalautuksia ja -vaihtoja otetaan vastaan koko kevään ajan.


Olette lämpimästi tervetulleita viettämään minun ja vaimoni 10. hääpäivää kauniiseen kotiimme Snedenʼs Landingissä. RSVP.
-Charley Brock, varapormestari, New York City

Ikkuna on rikki. Joku on ampunut Charleya korvaan. Palvelusväki on karannut, emäntää ei näy mailla halmeilla. Isäntä makaa yläkerrassa valium-tokkurassa. Ja kaiken kukkuraksi vieraita alkaa valua paikalle yhtä kyytiä isännän korvasta valuvan veren kanssa. Charleyn lakimiehen on äkkiä keksittävä jotain, sillä tältä New Yorkin kermalta ei pysy salassa mikään, tai ainakaan mikään ei pysy salassa sen jälkeen kun he kuulevat siitä. Skandaali on vältettävä, keinolla millä hyvänsä.

Rakastetun käsikirjoittajan Neil Simonin suosittu farssi tulee Lahden kaupunginteatterin suurelle näyttämölle uunituoreena suomennoksena.

ENSI-ILTA 22.1.2020

SUOMENNOS JA OHJAUS Tommi Kainulainen
LAVASTUS Pekka Korpiniitty
PUKUSUUNNITTELU Tiina Hauta-aho
VALOSUUNNITTELU Kari Laukkanen
ÄÄNISUUNNITTELU Tatu Virtamo
ROOLEISSA Jori Halttunen, Laura Huhtamaa, Saana Hyvärinen, Mikko Jurkka, Tapani Kalliomäki, Marko Nurmi, Teemu Palosaari, Aki Raiskio, Raisa Vattulainen ja Liisa Vuori