Musiikki

LOUNASKONSERTTI: UMO HELSINKI JAZZ ORCHESTRA PLAYS FRANK ZAPPA


Järjestäjä:UMO Helsinki Jazz Orchestra
Paikka:Savoy-teatteri
Osoite:Kasarmikatu 46-48
00130 Helsinki
Pääsymaksu:
Lähde:Lippupiste

LOUNASKONSERTTI: UMO HELSINKI JAZZ ORCHESTRA PLAYS FRANK ZAPPA

Lounaskonsertti: UMO Helsinki Jazz Orchestra plays Frank Zappa Solistina Jere Haakana, kapellimestarina Valtteri Laurell Pöyhönen
Ti 31.3.2020 klo 12

UMO Helsinki Jazz Orchestra on koonnut komean setin Ed Palermon sovittamia Frank Zappan orkestraalisia sävellyksiä. Zappan instrumenttiklassikoista kuullaan mm. kappaleet King Kong, Peaches en Regalia ja Heavy Duty Judy. Ohjelmassa on myös kolme tuoretta big band -sovitusta nuorilta sovittajilta Sampo Kasuriselta ja Artturi Röngältä. Orkesterin solistina on kitaristi Jere Haakana ja kapellimestarina Valtteri Laurell Pöyhönen.

Frank Zappa (1940–1993, USA) oli omaperäinen populaarimusiikin persoona, monipuolinen ja taitava muusikko; säveltäjä, sähkökitaristi, laulaja, lauluntekijä ja yhtyeenjohtaja, jonka musiikillinen nerokkuus käy ilmi hänen useista kymmenistä levyistään, satiirisista teksteistään ja taidostaan orkestroida musiikki monenkirjaville kokoonpanoille.

Konsertin kesto on 60 min.

Huom! Noudathan ennakkolipun Savoy-teatterin lippuluukulta (0 €) tai Lippupisteen verkkokaupasta www.lippu.fi (0 € + toimitusmaksu 1 €). Ennakkolipulla sisään klo 11:50 asti. Tämän jälkeen mahdollisesti tyhjäksi jääneet paikat täytetään liputtomilla asiakkailla. Kannattaa tulla ajoissa paikalle, koska saliin ei pääse myöhässä.

Verkkokaupasta ostettaessa rajoitus enintään 6 lippua/asiakas. Yli 6 hengen ryhmävaraukset numerosta 09 310 12000 ti-pe klo 15-18.

Lounasta voi halutessaan nauttia lähiravintoloissa omakustanteisesti.

UMO Helsinki Jazz Orchestran ja Savoy-teatterin ilmaiset lounaskonsertit jatkuvat! Kevätkauden lounaskonserttipäivät ovat tiistait 11.2., 10.3. ja 31.3.

Tuotanto: UMO Helsinki Jazz Orchestra ja Savoy-teatteri