event-202281 event-202281

Teatteri ja ooppera, Muut

FORK, CHAPTER 1: THE END


Järjestäjä:FORK
Paikka:Svenska Teatern, Stora scenen
Osoite:Norra esplanaden 2
00130 Helsinki
Pääsymaksu:min 22 € - max 64

Lähde:Lippu.fi

FORK, CHAPTER 1: THE END

FORK
Chapter 1:
The End


Tämä on FORKin viimeinen show! Unelmamatka, jolle neljä ystävää lähtivät kalliolaisesta keittiöstä vuonna 1996, on tulossa päätökseensä. 22 vuoden ajan olemme matkanneet maailman ympäri ja laulaneet yli puolelle miljoonalle iloiselle fanille. Mutta myös unelmien täytyy päättyä ja haluamme lopun tulevan unelman ollessa kauneimmillaan.

Unelmamatkamme loppuu toukokuussa 2020. Koko illan show ”Chapter 1: The End” saa ensi iltansa Svenska Teaternilla 15. marraskuuta 2019, ja on tämän viimeisen yhdessä vietetyn vuoden ensimmäinen ja suurin luku. Samalla näyttämöllä, jolla vuonna 2009 esitimme ensimmäisen suuren Pink Noise - show’mme, juhlistamme nyt kaikkea rakastamaamme; yleisöä, musiikkia, rakkautta ja tämän kaiken sisältämää mahtipontista hulluutta.

”The End” tulee olemaan esitys, jossa toteutamme viimeisiä suurenmoisia ideoitamme! Kaikki tulee tietenkin olemaan suurempaa ja kauniimpaa kuin koskaan aikaisemmin… Haluamme luonnollisesti tarjota otteita koko tuotantomme parhaimmistosta, mutta myös omia henkilökohtaisia suosikkikappaleitamme upouusissa sovituksissa. Viimeisenä yhteistyönä Svenska Teaternin kanssa ja yhdessä Suomen parhaimpien valo-, ääni-, pukusuunnittelijoiden ja stylistien kanssa haluamme täräyttää show’lla, joka ei jätä ketään kylmäksi.

Vielä yhden kerran keräännymme kaikki iloisina nostamaan samppanjalasimme, unohtaaksemme hetkeksi kaiken muun ja yhdessä tekemään maailmasta hieman onnellisemman. Tervetuloa juhlistamaan kanssamme tätä viimeistä vuottamme!

Lämpimin terveisin,
FORK

www.fork.fi
www.svenskateatern.fi

TRAILER
https://www.youtube.com/watch?v=v5RTgayfDSk

Tietoa ja tarjouksia uutiskirjeessä
Pysy kärryillä Svenska Teaternin tapahtumista myös vierailujen välillä! Tilaamalla uutiskirjeemme tiedät ensimmäisten joukossa tulevista uutuuksista, mahdollisista lisäesityksistä sekä ainutkertaisista konserteista ja tapahtumista.
Uutiskirje on ruotsinkielinen.
Tilaa uutiskirje: https://svenskateatern.fi/fi/teatteri/uutiskirje/

Kaikkiin teatterin omiin esityksiin tarjolla tekstitys: https://svenskateatern.fi/fi/palvelut/tekstitys/
Tilaa väliaikatarjoilut etukäteen: https://cafesvenskis.fi/tilaa/

Yleisötyö: Tervetuloa kuulemaan millaisia kiinnostavia tarinoita, työtapoja ja paljon muuta esitysten ja teosten taustalle kätkeytyy. Yleisötyön ohjelmisto on ruotsinkielinen. Lue lisää osoitteesta (ruotsiksi): https://svenskateatern.fi/sv/plus/kringprogram/

Alennusliput saman päivän esitykseen voimassa myyntitilanteen mukaan
Opiskelijat ja teatterialan ammattilaiset saavat alennuksia samana päivän esityksiin, kysy lisää teatterin lipunmyynnistä esityspäivänä. Alennukseen oikeuttava todistus tulee olla mukana lippua ostaessa ja esitykseen tultaessa. Alennuslippuja myydään ainoastaan teatterilla.

Kommentoi tapahtumaa (0)