Teatteri ja ooppera

KYLMÄ MURHA


Järjestäjä:Rauman teatteri
Paikka:Rauman teatteri
Osoite:Alfredinkatu 2
26100 Rauma
Pääsymaksu:min 15 € - max 30

Lähde:Lippupiste

KYLMÄ MURHA

Näytelmän tapahtumat sijoittuvat moderniin luksusasuntoon Englannin kanaalin rannalle. Käsikirjoittaja Harold Kent ja hänen vaimonsa Emma ovat vasta muuttaneet eristyksissä sijaitsevaan upouuteen kotiinsa.

Haroldin ja tämän pitkäaikaisen työparin Paul Riggsin yhteistyö on vaakalaudalla. Yhteinen historia tuo mukanaan painolastia ja näytelmän edetessä salaisuuksien verkko vain kasvaa…

Kylmä murha on nerokas trilleri, jossa klassinen murhamysteeri ja nykyaikainen teknologia yhdistyvät tavalla, joka pitää katsojat otteessaan aivan loppuun asti. Edward Taylorin kirjoittama piinaava menestysnäytelmä tasapainoilee oivaltavan huumorin ja hyytävien yllätysten välillä.

Raumalle esityksen ohjaa Rauman teatterin taiteellinen johtaja Otto Kanerva. Kylmän murhan rooleissa nähdään Rauman teatterin omista näyttelijöistä Timo Julkunen, Juha Kulmala, Mona Lehtola ja Veera Tapanainen. Näytelmän lavastaa Rauman teatterissa ensimmäistä kertaa vieraileva Juho Lindström. Pukusuunnittelun tekee Helena Nykänen ja kampaukset, peruukit ja maskeerauksen suunnittelee Tuula Kupiainen-Koivisto. Valojen ja äänien takana ovat Valo- ja äänipalvelu Hanttimiesten Hannu Naamanka ja Antti Vartiainen.

ROOLEISSA
Timo Julkunen, Juha Kulmala, Mona Lehtola, Veera Tapanainen

KÄSIKIRJOITUS
Edward Taylor

SUOMENNOS
Mikko Viherjuuri
OHJAUS
Otto Kanerva

LAVASTUS
Juho Lindström

PUKUSUUNNITTELU
Helena Nykänen

KAMPAUKSET, PERUUKIT JA MASKEERAUS
Tuula Kupiainen-Koivisto

VALOT JA ÄÄNET
Valo- ja äänipalvelu Hanttimiehet