Musiikki

M-KLUBI


Järjestäjä:M-KLUBI
Paikka:Kulttuuritalo Martinus
Osoite:Martinlaaksontie 36
01620 Vantaa
Pääsymaksu:11

Lähde:Lippupiste

M-KLUBI

Kulttuuritalo Martinuksen oma musiikkiklubi starttaa keväällä 2020. M-Klubi tarjoilee tunnelmallista livemusiikkia vaihtelevin teemoin kulttuuritalon lämpiössä. Kevään konserttisarjassa nähdään kansainvälisten ja suomalaisten huippumuusikoiden yhteistyötä. Luvassa on monikulttuurillisia musiikkimaistiaisia maailmalta. M-Klubi huipentuu toukokuun lopussa järjestettävään päättäjäiskonserttiin Martinuksen salissa.

HUOM!  Kaikissa konserteissa ikäraja K-18.


Esiintyjät:

Foreign Friends (DE/IS/FI/SE/TR)

Yhtye on esiintynyt vuonna 2019 suurella menestyksellä mm. Pori Jazzissa. Yhtyeen ideana on, että uussuomalaiset huippumuusikot, eli Suomen ulkopuolella syntyneet mutta Suomessa asuvat ja uransa tekevät muusikot, esittävät suomalaiselle identiteetille tärkeitä kappaleita jazzin näkökulmasta ja eri musiikkikulttuureista vaikutteita ottaneina.

Cuejero (FI/ES/CL)

Yhtyeen musiikki imaisee kuulijansa inspiroivien soundien, energisten rytmien ja intohimoisten melodioiden maailmaan. Näissä ainutlaatuisissa sävellyksissä toisensa kohtaavat viinistä ja rakkaudesta kertovat flamenco-laulut sekä latinalaisen jazzin ja Välimeren groovet. Tämä maukas cocktail on saanut inspiraationsa musiikillisista perinteistä, jotka alun perin syntyivät monenlaisten kulttuurien fuusioiduttua samalla maankamaralla. 

MA Rouf (IR/FI)

Yhtye soittaa ainutlaatuista sufi jazz fuusiota. Heidän musiikkinsa syntyy Lähi-Idän perinteisistä tummista rytmeistä ja hengellisestä sufi musiikista, joita on hedelmöitetty skandinaavisilla jazz-vaikutteilla. MA Rouf edustaa jazzin yli satavuotiasta avoimuuden ja rikastumisen jatkumoa.


Helsinki-Cotonou Ensemble (FI/BJ)


Yhtyettä luotsaa helsinkiläinen kitaristi Janne Halosen ja beniniläinen lyömäsoittaja ja laulaja Noël Saïzonoun. Yhtyeen musiikki on suoraan tanssisuoneen iskevä yhdistelmä beniniläisiä Voodoo -uskonnosta ammentavia perinnerytmejä, afrobeatia, jazzia ja funkkia.


www.kulttuuritalomartinus.fi