Teatteri ja ooppera, Muut

SAM'S COMEDY CLUB K-18


Järjestäjä:Sam's Comedy Club
Paikka:Apollo Live Club
Osoite:Mannerheimintie 16
00100 Helsinki
Pääsymaksu:min 22 € - max 199

Lähde:Lippupiste

SAM'S COMEDY CLUB K-18

STAND UP -KOMIIKKAA HELSINGIN SUOSITUIMALLA KLUBILLA

Huippusuosion saavuttanut Sam’s Comedy Club on toiminut Helsingin Apollo Live Clubilla vuodesta 2008 lähtien. Sam’s Comedy Clubilla esiintyvät stand upin rautaiset ammattilaiset ja kirkkaimmat tähdet, jotka takaavat nauruntäyteisen illan entisen elokuvateatterin upeissa tiloissa.

Komiikan janoisia Apollossa naurattavat muun muassa Sami Hedberg, Niko Kivelä, André Wickström, Riku Suokas ja Jacke Björklund. Valitse suosikkisi laajasta tarjonnasta ja tule nauramaan sydämesi kyllyydestä. Sam's Comedy Clubilla vietät hauskimmat illat tilaisuudesta riippumatta! 

VIP TABLE -PÖYTÄVARAUKSET

Vietätpä polttareita, pikkujouluja, synttäreitä tai asiakasiltaa, niin Vip Table tekee illanvietostasi nautinnollisen helppoa! Vip Table –pöytävaraukseen sisältyy pääsylippujen lisäksi sisäänpääsy jonon ohi, eteispalvelumaksu, oma pöytä klubi-illan ajaksi, sekä mahdollisuus tilata juomat valmiiksi pöytään ennakkoon, joten seurueesi voi keskittyä hauskanpitoon. Varaa oma pöytäsi Lippupisteestä ja vietä naurettavan hauska ilta!

Vip Table on varattavissa stand up –klubi-iltoihin vain Lippupisteen kautta. Pöytään mahtuu maksimissaan 5 henkilöä. Vip Table -lippu on pöytäkohtainen, eli toivomme seurueen saapuvan yhdessä. Sisäänpääsy on jonon ohi ja saapuessanne teidät ohjataan pöytäänne. Kaikki pöydät sijaitsevat alakerrassa. Stand up show’n jälkeen samalla lipulla voi jäädä juhlimaan Apolloon.

Juomatilaukset tehdään ennakkoon osoitteesta info@apolloliveclub.fi. Tilaukset on tehtävä vähintään kaksi päivää aiemmin. Ilmoitathan tilattaessa varatun pöydän numeron (1-8), showpäivän, sekä tilaajan nimen. Ennakkotilaus toimitetaan pöytään, muut juomat tulee hakea tiskiltä. Huomiothan, että ennakkotilaus tehdään pulloittain. Kysy tuotevalikoima Apollosta (info@apolloliveclub.fi).

SAM’S COMEDY CLUB

Apollo Live Club | Mannerheimintie 16, 00100 Helsinki | K-18
samscomedyclub.com

• Ovet avataan tuntia ennen esitystä.
• Esitysten kesto n. 1 h 45 min. sisältäen väliajan.
• Ikäraja 18 vuotta.
• Eteispalvelumaksu (3,50 €) ei sisälly pääsylippujen hintaan.
• Alennuksiin oikeuttavat kortit ja todistukset tarkastetaan ovella.
• Lippuja saatavilla myös ovelta, mikäli tapahtuma ei ole ennakkoon loppuunmyyty.
• Liput ovat edullisempia ennakkoon ostettaessa.