event-211053 event-211053

Musiikki, Messut ja markkinat

All Day ON! 2020


Järjestäjä:Suvilahti
Paikka:Suvilahti
Osoite:Kaasutehtaankatu 1
00540 Helsinki
Pääsymaksu:
Lähde:Tiketti

All Day ON! 2020

Tapahtuma on peruuntunut.

Voit palauttaa liput verkkosivuiltamme löytyvällä lomakkeella www.tiketti.fi/palautalippuja.

Voit myös postittaa ostetut liput meille yhdessä IBAN-tilinumerosi ja yhteystietojesi kanssa. Osoite: Tiketti Oy, Urho Kekkosen katu 4-6, 00100 Helsinki.

Peruutetun/siirretyn tapahtuman lipun palautuksissa pidätämme palvelumaksun tai käsittelymaksun per lippu.

***

Olemme saaneet paljon kyselyitä peruuntuneisiin tapahtumiin lippuja ostaneilta asiakkailta, että voiko lipun jättää palauttamatta, jotta lippuraha jäisi tapahtumanjärjestäjälle peruuntumisen kulujen kattamiseksi vaikeassa tilanteessa.
Haluamme vastata näihin toiveisiin ja siksipä kaikkien koronaviruksen vuoksi peruttujen tapahtumien lippujen viimeinen palautuspäivä on 31.8.2020.

Tämän päivän jälkeen tilitämme palauttamatta jääneet liput tapahtumien järjestäjille.
Voit tukea tapahtumia myös hankkimalla tapahtumapaikkakohtaisen lahjakortin. Katso lista lahjakorteista: www.tiketti.fi/tapahtumat#t=89

 

 

 

ALL DAY ON! - LIPUT & INFO

Luvassa on jälleen 8.-9.5. kahden päivän ajan isoja festivaalikeikkoja ja intiimejä klubikeikkoja Suvilahden täydeltä. Päivällä nautitaan musiikista enimmäkseen isossa teltassa ja illalla bileet jatkuvat aina aamuneljään eri sisävenueissa.

14 uutta esiintyjää sekä päiväkohtaiset ohjelmat nyt julki!

Pe 8.5.
PYHIMYS / GASELLIT / JESSE MARKIN / F / KARINA / HENRIK! / TEFLON BROTHERS / PIETARIN SPEKTAAKKELI / HEIKKI KUULA / LIFE / ONNI BOI / LAKE JONS / PESSO / AIVOVUOTO / STEPA & HEIMO ILMAN MENNEISYYTTÄ / MUSTA BARBAARI & PRINSSI JUSUF / IKE / PIKAKASSA / SEKSIKÄS-SUKLAA & DOSDELA

La 9.5.
GETTOMASA / DJ IBUSAL / SOFA / YEBOYAH / DETALJI / EEVIL STÖÖ / DJ KRIDLOKK / RAAPPANA / ELIAS GOULD / MC KOO / GRACIAS / KAURIINMETSÄSTÄJÄT / NICOLE WILLIS / BIZI / LAINEEN KASPERI / SITOI / HAAMU / JV / EINARI STYLMAN / ERO!

MIKÄ ALL DAY ON!

Jos All Day ON! ei ole vielä tuttu, niin kyseessä on All Day Agencyn oma urbaani vaihtoehtofestivaali.

Ydinajatuksemme on luoda yhdessä artistiemme kanssa Helsinkiin All Dayn näköinen kevätjuhla, joka huokuu rakkautta ja intohimoa aitoon ja monimuotoiseen elävään musiikkiin. Tavoitteenamme on tarjota artistiemme faneille kaupungin aidoin, lähituotetuin ja hinta-laatusuhteeltaan paras festivaali.

Festivaali järjestettiin ensimmäistä kertaa keväällä 2019 ja siellä esiintyivät kaikki kynnelle kykenevät All Dayn artistit ja dj:t. Oli juuri sopivasti porukkaa ja ihmisillä tuntui olevan kivaa. Satoi toki ihan koko ajan, mutta onneksi oli katot kaikkien lavojen päällä ja tunnelmat katossa, kuten vuoden 2019 All Day On -muistelovideolta näkyy.

Tervetuloa taas toukokuussa Suvilahteen nauttimaan All Dayn näkemyksestä siitä, miltä 2020-luvun monimuotoinen ja elinvoimainen musiikkikenttä Helsingissä kuulostaa ja näyttää!



Kommentoi tapahtumaa (0)