event-219176 event-219176

Musiikki, Messut ja markkinat

Iskelmä Festivaali Pori 2021


Järjestäjä:Kirjurinluoto
Paikka:Kirjurinluoto
Osoite:
28100 Pori
Pääsymaksu:
Lähde:Tiketti

Iskelmä Festivaali Pori 2021

ISKELMÄ PORI 2021 - LIPUT & INFO

Iskelmä Festivaalit järjestetään heinäkuussa 2021 – kohtaamme viimeinkin livenä

Pääsemme juhlimaan Iskelmä Festivaaleja sekä Himoksella että Porissa tänä kesänä. Mukana hieno kattaus parhaita artisteja ja luvassa taatusti tunteellisia hetkiä, kun viimein kohtaamme taas livenä ja meillähän on tilaa juhlia väljästi!

Iskelmä Festivaaleja tähdittää upea ohjelma!

ESIINTYJÄT

Pe: Haloo Helsinki!, Suvi Teräsniska ja Yö-yhtye, Vesala, Elastinen, Anssi Kela, Anna Eriksson

La: Kaija Koo, Lauri Tähkä, Ellinoora , J. Karjalainen, Laura Voutilainen, Tuure Kilpeläinen ja Kaihon Karavaani

Tapahtumassa juhlitaan turvallisesti

Turvallisuussyistä tämän vuoden Iskelmä Festivaalit toteutetaan poikkeusjärjestelyin. Yleisömäärää on rajoitettu huomattavasti ja ohjelmat on suunniteltu Iskelmä-lavan isolle kentälle sekä Himoksella että Porissa. Voimme myydä tapahtumiin vain rajoitun määrän lippuja ja tämän vuoksi emme voi taata, että lippuja riittää kaikille halukkaille.

Mikäli Iskelmä Festivaali ei kutsu sinua tänä vuonna, ymmärrämme tämän täysin ja voit siirtää Iskelmä Festivaalin lippusi ensi vuodelle 2022. Kiitos suuresti lipun säilyttämisestä. ❤️ Halutessasi voit myös palauttaa lippusi ja saat rahasi takaisin.


Mikäli sinulla on ennen 20.5.2021 ostettu lippu, etkä halua osallistua festareille vuonna 2021, voit vaihtaa lippusi vuodelle 2022 tai palauttaa lipun. Lipunostaneille on toimitettu ohjeet lipunvaihtoa sekä palautusta varten sähköpostitse! Lippujen siirtoon ja palautukseen liittyvät linkit avautuivat 31.5.2021, ja muutos lippuun tulee tehdä 11.6. mennessä.


Vuoden 2020 festivaali- sekä karavaaniliput käyvät sellaisenaan myös Iskelmä Festivaali Pori 2021 -tapahtumaan!

Iskelmä festivaali Pori
Facebook
| Instagram @iskelmafestivaali



Lippujen varausaika 2 päivää.
Kaikki festivaaliliput vaihdetaan rannekkeisiin.

Lipun ostaneiden asiakkaiden yhteystiedot luovutetaan järjestäjälle tiedottamista/ohjeistamista varten.

VIP-LIPPU SISÄLTÄÄ:
- Sisäänpääsyn festivaalialueelle
- Pääsyn VIP-alueelle, jossa omat anniskelu- ja ravintolapalvelut sekä wc-tilat
- VIP-passin kaulanauhalla sekä VIP-rannekkeen
- Buffetruokailun VIP-alueella (yksi ruokailu per päivä)

VIP-lippuja ei ole mahdollista maksaa kulttuurimaksuvälineillä.

Karavaaniliput ja info

Karavaanilipun tai matkaajalipun lisäksi jokaisella majoittujalla tai alueella vierailevalla tulee olla voimassa oleva festivaaliranneke tai festivaalilippu koko tapahtuman ajalle.

Varausaika 2 päivää. Ostorajoitus 1 lippu / asiakas.
Tarkista, että kirjoitat oikean sähköpostiosoitteen. Saapumisohjeet ja aikataulut toimitetaan tähän osoitteeseen lähempänä tapahtumaa.

Voit valita toimitustavaksi sähköisen pdf-lipun tai mobiililipun tai noutaa lippusi Tiketin toimipisteeltä tai R-kioskilta. Sähköisen lippusi voit näyttää puhelimen näytöltä, eli sitä ei tarvitse tulostaa.

Hinnat sisältävät palvelumaksun. Toimituskulut lisätään hintaan valitun toimitustavan mukaisesti.

Karavaanipaikat eivät ole numeroituja, vaan paikat jaetaan alueittain saapumisjärjestyksessä.

Päiväparkit
Päiväparkki sijaitsee festivaalialueen välittömässä läheisyydessä.
Päiväparkit oikeuttavat pysäköintiin päiväparkkialueella lipussa ilmoitettuna päivänä. Päiväparkkialueelle pysäköidyssä autossa ei saa majoittua.

  • Perjantain päiväparkki mahdollistaa pysäköinnin päiväparkkialueella perjantaista lauantaihin klo 12:00 asti.
  • Lauantain päiväparkki mahdollistaa pysäköinnin päiväparkkialueella lauantaista sunnuntaihin klo 12:00 asti.
  • 2 päivän päiväparkki mahdollistaa pysäköinnin päiväparkkialueella perjantaista sunnuntaihin klo 12:00 asti.

Karavaanilippu

Karavaanilippu oikeuttaa karavaanikulkuneuvon (karavaaniauto tai karavaanivaunu ja vetoauto) pääsyyn karavaanialueelle. Paikkoja on sähköllä ja ilman, ja sähköllinen paikka sisältää yhden suko-pistorasian. Sähkö on tarkoitettu vain matkailuajoneuvon oman/kiinteän lämmityksen, jääkaapin ja valaistuksen käyttöön, ylimääräiset ja irralliset laitteet voivat aiheuttaa ylikuormituksen tai oikosulun. Jatkojohdot ja adapterit tulee olla karavaanarilla itsellään.

Yhdelle karavaanipaikalle mahtuu maksimissaan joko:

1) karavaaniauto ja kiinteä markiisi tai auton telttauraan kiinnitettävissä oleva etuteltta, jonka syvyys on maksimissaan 3 m

2) karavaanivaunu sekä vetoauto

tai

3) karavaanivaunu ja kiinteä markiisi tai vaunun telttauraan kiinnitettävissä oleva etuteltta, jonka syvyys on maksimissaan 3 m, jolloin vetoauto tulee ajaa erillisille pysäköintialueille.

Matkaajalippu

Matkaajalippu oikeuttaa suurikokoisen matkailuajoneuvon kuten esimerkiksi linja-auton, matkailubussin, nightlinerin, kuorma-auton, rekasta muunnetun matkailuajoneuvon, saunan sisältävän matkailuajoneuvon tai muun vastaavan majoituskäyttöön suunnitellun tai muokatun ajoneuvon tuomiseen karavaanialueelle. 

Paikka on sähköllinen ja sisältää yhden suko-pistorasian. Sähkö on tarkoitettu vain matkailuajoneuvon oman/kiinteän lämmityksen, jääkaapin ja valaistuksen käyttöön, ylimääräiset ja irralliset laitteet voivat aiheuttaa ylikuormituksen tai oikosulun. Jatkojohdot ja adapterit tulee olla matkaajalla itsellään. Paikalle mahtuu myös kiinteästi kulkuneuvossa oleva tai sen telttauraan kiinnitettävä etuteltta tai markiisi, jonka syvyys on maksimissaan 3 metriä.

HUOM! Mikäli ajoneuvossa on sauna, tulee järjestyksenvalvojille esittää saapuessa (ennen leiriytymistä) alkusammutuskalusto. Huomioithan myös jokaisen kulkuneuvon kohdalla turvavälit seuraavaan ajoneuvoon.

__

Oikeudet aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin pidätetään.

Kommentoi tapahtumaa (0)