event-233943 event-233943

Musiikki, Messut ja markkinat

Stayin' Alive Festival


Järjestäjä:Live stream
Paikka:Live stream
Osoite:
Pääsymaksu:
Lähde:Tiketti

Stayin' Alive Festival

LIVESTREAM-FESTIVAALI KAHDELLA LEGENDAARISELLA KEIKKAPAIKALLA

Oululainen liveklubi 45 Special ja tamperelainen kulttuurikeskus Tullikamari järjestävät yhteistyössä kaksipäiväisen, kahdesta kaupungista laadukkaana livestreamina lähetettävän festivaalin.

Stayin' Alive Festival -nimeä kantava tapahtuma järjestetään 12.-13.6.2020. Kumpanakin festivaalipäivänä esiintyy viisi huippuartistia, puolet Tullikamarilla ja puolet 45 Specialissa. Lähetys loikkii keikkojen välillä sujuvasti kaupungista toiseen: katsoja pääsee tutustumaan molempiin keikkapaikkoihin, myös kulissien taakse.

Tapahtumaa voi tukea mm. ostamalla Early Bird Stays Alive -lipun. Myyntiin tulee myös VIP-paketteja ja muita Stayin' Alive Festival -tuotteita. Festivaalia voi tukea myös tapahtuman aikana.

Tuloilla tuetaan molempien keikkapaikkojen livetoiminnan jatkumista, livestreamin toteuttavia yrityksiä sekä esiintyviä artisteja ja heidän työntekijöitään.

Perjantai 12.6.2020
Vesterinen Yhtyeineen, Katri Ylander Duo, Eläkeläiset, Jaakko Laitinen ja Väärä Raha, Popeda

Lauantai 13.6.2020
Noora Louhimo Trio, Mokoma, Terveet Kädet, Apocalyptic, Stam1na

 

45special.com
tullikamari.net
sahaprod.com
livepaletti.fiLiput toimitetaan pdf-lippuina sähköpostiin. Lippujen toimituksesta perimme 1 € maksun / tilaus.

Stayin' Alive Festival on seurattavissa ilmaiseksi festivaalin verkkosivulla stayalive.fi sekä Facebookin kautta. Linkki livestriimiin luodaan tunti ennen festivaalin alkua.