event-225481 event-225481

Lasten tapahtumat

ÄHTÄRI ZOO


Järjestäjä:Ähtäri Zoo
Paikka:Ähtäri Zoo
Osoite:Karhunkierros 150
63700 ähtäri
Pääsymaksu:min 34 € - max 46

Lähde:Lippu.fi

ÄHTÄRI ZOO

ÄHTÄRI ZOO

Ähtäri Zoo on Suomen vanhin luonnonmukainen eläinpuisto. 3km luontoreitin varrella voit tutustua yli 60 eri eläinlajiin. Zoolipulla pääset kaikkiin eläinkohteisiimme eli pandataloon, farmille ja eläinpuistokierrokselle. Voit valita joko päivälipun tai kahden päivän lipun, joka oikeuttaa pääsyn alueellemme aukioloaikojen puitteissa.

Ähtäri Zoon Pandatalo eli Snowpanda House on isopandojen koti, jossa niillä on sisätarhojen lisäksi laajat ulkoilualueet aktiviteetteineen. Yleisö pääsee katsomaan pandoja hyvinkin läheltä isojen ikkunoiden, avarien tilojen ja ulkotarhaa kiertävän kävelysillan ansiosta. Pandatalosta löytyy myös ravintola ja terassi, take-away kahvila ja matkamuistomyymälä.
Ähtäri Zoon osoite on Karhunkierros 150, Ähtäri.

Eläinpuistokierroksella tutustut pohjoisen pallonpuoliskon eläimiin ja nautit kauniista luonnosta. Kesäisin kierroksen varrella toimii myös kahvila. Eväspaikat ovat käytettävissä ympäri vuoden.

Zoolipulla pääset myös ihastuttavalle aikamatkalle Ähtäri Zoo Farmille. Vanha pohjalainen päätalo ulkorakennuksineen huokuu ainutlaatuista tunnelmaa. Tilan emäntä henkilökuntineen esittelevät mielellään tilan asukkaat; lehmät, hevoset, kissat, kanat, vuohet, puput ja lampaat.

Zoovierailun päivä valitaan lippua ostaessa.
Lipunmyynti ja sisäänpääsy suljetaan tuntia ennen sulkemisaikoja.

SAAPUMINEN
Ähtäri Zoo sijaitsee hyvien yhteyksien päässä Etelä-Pohjanmaan, Keski-Suomen ja Pirkanmaan keskellä, osoitteessa: Karhunkierros 150, 63920 Ähtäri. Etäisyys Seinäjoelle 80 km (1 tunti), Jyväskylään 120 km (1,5 tuntia), Tampereelle 140 km (2 tuntia) ja Helsinkiin 300 km (4 tuntia). Ähtärin keskustan ja Ähtäri Zoo Resortin välimatka on 7km.

Autolla
Kun olet saapunut Ähtäriin, löydät Ähtäri Zoon seuraamalla Eläinpuisto -tienviittoja. Parkkialueita löytyy aivan Ähtäri Zoon edestä sekä muutaman minuutin kävelymatkan päästä.

Junalla
Eläinpuistolla on oma junaseisake, jonka löydät VR:n sivuilta nimellä Eläinpuisto Zoo. Pysäkiltä on noin 15 minuutin kävelymatka Ähtäri Zoohon. Aikataulut löydät täältä.

Linja-autolla
Bussipysäkki sijaitsee noin 1,2 km päässä sisäänkäynnistä, valtatie 18 varrella välillä Inha-Myllymäki. Aikataulut löytyvät täältä.

ESTEETTÖMYYS
Ähtäri Zoo, Farmi sekä Pandatalo ovat esteettömiä. Invapaikkoja rajoitetusti Zoon sisäänkäynnin edessä.

LISÄPALVELUT
Ähtäri Zoo on osa isoa matkailualuetta, kauniin metsän keskellä ja Hankaveden äärellä. Alueelta löytyy mm. majoitus- ja ravintolapalveluita, oheispalveluita, hienot ulkoilureitistöt, seikkailupuisto Flowpark, kylpylä, tapahtuma-areena Ähtäri-halli sekä täysimittainen golfkenttä.

Lisätiedot www.ahtarizoo.fi.