Teatteri ja ooppera

MITÄ KUULUU MARJA-LEENA?


Järjestäjä:Rauman Kesäteatteri
Paikka:Rauman Kesäteatteri
Osoite:Suvitie 3
26100 Rauma
Pääsymaksu:33

Lähde:Lippupiste

MITÄ KUULUU MARJA-LEENA?

Mitä kuuluu Marja-Leena?

Road trip -henkinen musiikkikomedia Leevi and the Leavingsin hiteillä Rauman kesäteatterissa 2020!

Tarinan päähenkilö tajuaa, että on koko elämänsä kaivannut nuoruudenrakastettuaan. Hän päättää etsiä Marja-Leenan käsiinsä ja niin alkaa seikkailu halki kesäisen Suomen. Etsintämatkan uskomattomat käänteet johdattavat päähenkilön tilanteisiin, joihin hän ei olisi koskaan voinut edes kuvitella joutuvansa!

Mikko Kivisen ja Otto Kanervan kirjoittaman näytelmän punaisena lankana toimivat Gösta Sundqvistin laululliset tarinat. Esityksen myös ohjaavan Kivisen ja kapellimestari Tuomas Kesälän yhteistyöstä päästiin Rauman kesäteatterissa nauttimaan jo kesällä 2018 (Sellaista elämä on – Juha Vainion tarina).

Huippumuusikoista koostuvan livebändin säestämän esityksen rooleissa nähdään jälleen erinomaisesti laulava, loistava näyttelijäkaarti! Tarinan päähenkilöä esittää Janne Raudaskoski. Muissa rooleissa nähdään Erika Vikman, Saara Lehtonen, Ilkka Merivaara ja Jani Koskinen.

Mitä kuuluu Marja-Leena? -musiikkikomedian kantaesitys ja ensi-ilta Rauman kesäteatterissa 11. kesäkuuta. Esitysten lipunmyynti alkaa torstaina 14. marraskuuta.

KÄSIKIRJOITUS:
Mikko Kivinen ja Otto Kanerva

OHJAUS:
Mikko Kivinen

KAPELLIMESTARI:
Tuomas Kesälä

LAVASTUS:
Oskari Löytönen

PUKUSUUNNITTELU:
Elina Vättö

ROOLEISSA:
Janne Raudaskoski
Erika Vikman
Saara Lehtonen
Ilkka Merivaara
Jani Koskinen